Kraš choco&café, ekskluzivni concept store, otvorio je svoja vrata na Trgu bana Josipa Jelačića. Povratak Kraša u srce metropole predstavlja ujedno i jedno od važnijih događanja u njegovoj slavljeničkoj 110. godini postojanja.

Nadahnut sličnim konceptima u najvećim svjetskim metropolama, Kraš je u prostoru koji objedinjuje prodavaonicu i caffe bar za posjetitelje pripremio biranu ponudu najpoznatijih proizvoda, premium asortiman i inovativna iznenađenja. Moderan stil uređenja, urbana vibra i opušten ugođaj garancija su uživanja. Sve uz raskošan izbor klasičnih i ekskluzivnih mirisa i okusa.

Zasladite svoj dan

Kad se ugodno smjestite u profinjeno uređenoj unutrašnjosti ili pak sjednete na terasu s pogledom na središnji zagrebački trg, naći ćete se pred pravim izazovom. Pitanje je: čime zasladiti svoj dan? Uz nadaleko poznate Kraševe slastice, prave slatkoljupce oduševit će kolači i torte inspirirane čuvenim Kraševim proizvodima. Tu su i ručno rađene praline izrađene po Kraševim tradicionalnim recepturama te vrući likeri prepuni aroma.

U ovom carstvu vrhunskih okusa dočekat će vas i posebna zanimljivost. Dajte mašti na volju i u Kraš choco&caféu kreirajte atraktivnu personaliziranu čokoladu. Choco Creator svima omogućava da na tren postanu tvorci vlastite čokolade. Ovo novootvoreno mjesto prava je adresa za one koji će se poželjeti satima družiti, ali i nezaobilazna lokacija ako trebate izabrati najslađi poklon za drage osobe. Radi se o pravoj galeriji iznimnih proizvoda koji se mogu pronaći samo u Kraš choco&caféu.

Božićno ruho

Kraš choco&café u adventsko vrijeme ogrće se veselim božićnim ruhom. Posjetitelji će uz fritule s preljevom od Bajadere ili pak vruće likere doživjeti pravu božićnu magiju i toplinu prazničnog raspoloženja.

Stoljetna Kraševa tradicija, usmjerenost novim trendovima i maštovita ponuda okusa s notom luksuza razlozi su zašto će se Kraš choco&café naći na listi novih omiljenih it mjesta. Navratite na kratku pauzu ili ležerno druženje, ili samo svratite u prolazu. Uvjerite se kako će vam ovo mjesto pružiti slatko iskustvo kojem ćete se poželjeti vraćati.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)