Sanda Koprivc Varga

Interes za biorezonancu počeo je već 2004. godine, nakon vlastitog iskustva i uspješnog liječenja ovom metodom kod Dr. Mascherpe u Italiji. U to vrijeme, u Hrvatskoj je biorezonanca bila još uvijek nepoznata metoda. Osnovna ideja Navitas Pondere bila je prenijeti biorezonancu kao pomoć u liječenju i održavanju zdravlja i na područje Hrvatske. To je metoda koja spada u komplementarnu medicinu i prekrasna je podrška alopatskoj medicini. Priznata je metoda diljem Evrope i svijeta i uspješno se prakticira i kombinira s raznim metodologijama funkcionalne medicine.

Titulu licenciranog terapeuta, uz trajno stručno usavršavanje u biorezonanci, mag. Sanda Koprivc Varga stekla je pod okriljem njemačke tvrtke Regumed- Institute fuer Regulative Medizine. Od tada Navitas Pondera imala je brojne klijente i ostvarila brojne uspjehe.

Najviše iskustva u dosadašnjem radu vezana su za testiranje intolerancije na hranu, alergene i sve proizvode koji se unose u organizam ili nanose na kožu. Sukladno tome, i najviše uspjeha odnosi se na tretiranje i rješavanje problema vezanih uz kožu, respiratorne i gastrointestinalne tegobe, te usposavljanje optimalnog zdravlja crijeva kao osnove kompletnog zdravlja.

Također, znanje i petnaestogodišnje iskustvo rada na području humane reprodukcije uveliko pomaže u primjeni metode biorezonance pri rješavanju problema s plodnošću, hormonalnim poremećajima, aknama, prekomjernom težinom, učestalim vaginalnim i urinarnim infektima, kao i u pripremama za trudnoću.

Pokrenimo zajedno vašu energiju koja uspostavlja sklad,i donosi zadovoljstvo i zdravlje!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.