Mirela Mikšić

Vlasnica, duša i srce Lela Designa. Energična kreatorica raskošnog i romantičnog cvjetnog stila. Živi za Lela Design 24 sata na dan. Uvijek u toku i potrazi za novim, ljepšim i boljim. Radoholična, prirodno talentirana multitaskerica. Uvijek cool – možda zato što uvijek ima plan B i barem 3 nove ideje u rukavu. Na nogama od ranog jutra jer osobno bira najbolje cvjetne vrste. Redovito odlazi u prirodu gdje puni baterije tražeći netaknute prirodne forme i oblike.

Lela se trudi biti u toku, prati svjetske i domaće trendove u umjetnosti, modi, dizajnu i naravno cvijeću. Koristi svaku priliku za putovanja, posjećuje stručne sajmove i izložbe u Londonu, Parizu, Milanu… gdje traži inspiraciju i nabavlja literaturu. Nedavno je završila i prestižnu školu za Organizaciju i dizajn vjenčanja Preston Bailey u New Yorku.

Svoje znanje i iskustvo rado dijeli surađujući na različitim projektima – Lifestyle akademija, kao gošća – predavačica u Međunarodnom klubu žena, gošča-predavačica na Sajmu vjenčanja u Zagrebu i Mostaru, vanjska suradnica u magazinima – Story vjenčanja, Story, Sensa, Elle… na temu cvjetnog dizajna. S jednakom pažnjom pristupa svim projektima, ali veliki i glamurozni eventi posebno su joj zadovoljstvo i izazov. Sa svojim kreativnim scenografijama osvaja već dugi niz godina nagrade za najbolja dekorativna uređenja izložbenih prostora.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)