Jedinstveni ambijent jedne od najljepših vinarija pored pitoresknog Momjana sve više privlači filmsku industriju

Na imanju poznatog vinskog brenda Kabola Salma Hayek, Samuel L. Jackson i  Ryan Reynolds snimali su kadrove holivudskog blockbustera “Čuvaj me s leđa 2”. U originalu nazvan „Hitman’s Wife Bodyguard“, film se upravo prikazuje u hrvatskim kinima.

Nakon što su ispred prekrasne Kaboline kamene stancije u okruženju vinograda snimili atraktivne akcijske scene, glumci su uživali u miru i u pogledu koji puca sve do mora i Alpa. Za uspomenu na ovo magično mjesto od vlasnika vinarije Marina Markežića dobili su Kabola Magnum pjenušac Re.

Ljepota koja je prepoznata sa svih strana svijeta

„Iznimno me veseli što ljepotu ovog mjesta sve više prepoznaje i filmska industrija. Osim ove popularne akcijske komedije, 2Cellos su na našem imanju snimili spot. Ove godine tu su se snimali i kadrovi i za jedan slovački film. Kada se „Čuvaj me s leđa 2“ počeo prikazivati u kinima, naši gosti koji su ga gledali prepoznali su stanciju i vinograde. Oduševljeno su nas zvali i slali nam poruke.“ – kaže Markežić.

Ljepotama Hrvatske posebno je oduševljena Salma Hayek. U našu se zemlju zaljubila na prvi pogled. Sa snimanja prije dvije godine podijelila je nekoliko fotografija na Instagram profilu koje su vidjeli milijuni njezinih obožavatelja.

Ekipa filma u Istri, Rijeci i Zagrebu snimala je prije dvije godine dulje od dva tjedna pa se Salmi Hayek pridružila čitava obitelj. Sa suprugom i kćerkom u Istri je provela uskrsne praznike. Posjetili su Brijune i Pulu, a u istarskim šumama tražili su tartufe.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)