Duduković

HydraFacial je ultrapopularni tretman koji će licu osigurati blistavost i osjećaj svježine. Riječ je o hidrodermoabraziji tijekom koje se koža istovremeno čisti, hidrira, hrani i regenerira uz pomoć usmjerenog mlaza vode i koktela aktivnih tvari koje se u nju apliciraju. Ovaj uređaj – omiljen i među zvijezdama show businessa – osigurava iskustvo vrhunskog  pilinga, tijekom kojeg se koža nježno, ali vrlo učinkovito čisti od prljavštine nakupljene u porama.

Posebnim se nastavkom radi abrazija čiji je cilj otvoriti pore kako bi se one mogle dubinski očistiti, pri čemu se smanjuje vidljivost finih linija, pigmentacija i manjih ožiljaka, a koža postaje iznimno sjajna. Istovremeno s abrazijom, u kožu se aplicira revitalizirajući serum s antioksidansima, peptidima, hijaluronskom kiselinom i vitaminima…

Tretman uključuje i limfnu drenažu, kemijski piling, umirujući serum i antibakterijsko LED svjetlo, koji su zaslužni za uklanjanje mrtvih stanica i regeneraciju kože. Kombinacija pilinga i infuzije hranjivih tvari zaslužna je da tijekom samo jednog tretmana lice poprima vidno svježiji, mladenačkiji i odmorniji izgled… baš kakav zaslužujemo!

Više o ovom tretmanu saznajte u Poliklinici Duduković.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)