Godišnji odmori su iza ugla i misli nam sve više lutaju na tirkizne plaže, a nakon napornih mjeseci konačno je stiglo vrijeme za opuštanje duha i tijela

Iako se duga masaža možda čini kao najbolje rješenje za oslobađanje nakupljenog stresa, postoje mnoge tehnike opuštanja. Neke od njih možete prakticirati i u vašem domu – uz pomoć švedskog beauty tech brenda FOREO.

Vježbanje uz FOREO BEAR

Vježbanje na prvi pogled možda ne djeluje kao aktivnost koja će vas umiriti i relaksirati, ali trening uz neodoljivi FOREO BEAR svakako hoće. Ovaj must-have gadget će u samo 3 minute učvrstiti kožu vašeg lica i vrata. Pobrinut će se da vaš ten ovog ljeta zablista.

Njegova mikrostruja će kožu učiniti elastičnijom i čvršćom. T-Sonic™ pulsacije opustit će točke napetosti mišića lica i zagladiti bore. BEAR ima 5 mikrostrujnih intenziteta, a zahvaljujući svom Anti-Shock sustavu, predstavlja najsigurniji mikrostrujni uređaj na svijetu.

Mikrostruja je siguran i bezbolan način za učvršćivanje kože. Dvije mikrostrujne sfere omogućuju istovremeno precizno tretiranje većih površina, ali i svake bore pojedinačno.

Total Facial Knockout

Ovaj jedinstveni uređaj sadrži Total Facial Knockout rutinu za masažu jagodica, čela, vrata, brade i čeljusti. Ona je unaprijed programiranu u FOREO For You aplikaciji.

Kako biste iz vašeg tretmana izvukli maksimum, BEAR koristite uz hidratantni SERUM SERUM SERUM, koji kombinira antioksidativnu moć skvalana i hidratantna svojstva hijaluronske kiseline. Lagan je, obnavljajući i hidratizirajući, a njegova formula s mikrokapsulama omogućuje dubinsku apsorpciju vrhunskih sastojaka te dugotrajan sjaj kože. 

Mint nijansa je stvorena za ljeto, a brzi tretmani, koji će vam u nekoliko minuta osigurati neinvazivni lifting lica, BEAR čine savršenim beauty gadgetom za neodoljivu kožu i blistav ten.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)