Prkosi konvenciji, oslobađa se, zrači: od svog nastanka, L’Interdit je uvijek bio snažan katalizator oslobađajućih moći. L’Interdit zbunjuje svojim senzualnim, razarajućim uzbuđenjem. To više nije ovisnost. To je opsesija.

  1. Odlučno odvažna parfemska voda potiče vas da prekršite pravila.
  2. Uzbuđenje zabranjenog ostavlja prostor za ushićenje sa Eau de Toilette koja ističe neospornu tamnu stranu svake žene.
  3. Eau de Parfum Intense djeluje kao pojačivač koji potiče ovu nezaustavljivu privlačnost za usvajanje zabranjenog. Dublji, tamniji, prijelaz je intenzivniji i pretvara ga u ovisnost.

Danas se otvara novo poglavlje i igra se s vatrom kako bi nas bolje konzumiralo. S Eau de Parfum Rouge, L’Interdit se budi i gori užarenom senzualnošću. Ne radi se o tome da se oduprete, već da joj se predate.

Cvijet začinjen crvenim akordom

Izvorni cvjetni buket obuhvaćen je toplinom prodorne crvene naranče. Eksplozivne note potonjeg potaknule su afrodizijačke naglaske đumbira s daškom svježine. Živahna kompozicija zapali se u ultimativnoj fuziji s listom pimenta i oslobađa senzualan, krajnje zavodljiv, začinski akord.

Subverzivne drvene bazne note, sa zadimljenim, podzemnim akcentima vetivera i pačulija, stapaju se s očaravajućom, ležernom slatkoćom sandalovine stvarajući gorući, osjetilni potpis.

Eau de Parfum Rouge kuca novom senzualnošću, a njegov primamljivi miris vas preplavljuje sveobuhvatnom privlačnošću.

Usudi se biti odgovorna

U skladu s politikom odgovornosti prema društvu i zaštiti okoliša pod nazivom „Dare to Reinvent“, Givenchy Parfums svoje prepoznatljive prirodne sastojke L’Interdit Eau de Parfum Rouge mirisa koristi iz identificiranih izvora. Oni potječu iz sektora koji se obvezuju minimizirati svoj utjecaj na okoliš i osigurati pristojne radne uvjete za lokalno stanovništvo. To vrijedi za jasmin, koji se bere u Indiji i prati iz poljoprivrede. Što se tiče đumbira iz Nigerije, on prolazi kroz hladnu ekstrakciju prirodnim postupkom. Na kraju, sandalovina dolazi iz tvrtke u Novoj Kaledoniji koja koristi destilaciju vode za vađenje nafte, promiče lokalno zapošljavanje i sudjeluje u projektima pošumljavanja.

Zanosno zaštitno lice

Magnetska privlačnost glumice Rooney Mare nastavlja potpirivati miris. Njezin izraz lica, njezina ljepota, njezina karizma, sve o njoj obuhvaća kodove L’Interdit opusa u kampanji koju je snimio modni fotograf David Sims.

Njezine usne prekrivene tamnocrvenom nijansom, odjekuje blistavim svemirom Eau de Parfum Rouge, dok je u kontrastu s njenom Givenchy Haute Couture crnom, čipkastom haljinom. U daljini, užareni, crvene aureole osvjetljavaju dubine stanice metroa u kojoj se ona čini odlučnijom i samouvjerenijom nego ikad.

Ona odiše privlačnošću zabranjenog.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)