Ubrzani stil života pred svaku ženu stavlja mnoge ciljeve i izazove, neovisno o tome u kojoj je životnoj, poslovnoj ili obiteljskoj situaciji. Vrijeme, naročito vrijeme za sebe, postalo je luksuz koji si rijetki uspijevaju priuštiti. Komplicirane, duge i skupe kozmetičke rutine s mnoštvom proizvoda dodatno otežavaju situaciju.

Svaka žena zaslužuje adekvatnu njegu; i u danima kada je koža bolna, suha i nadražena, ali i u danima kada je sve dobro, kada je cilj uživati u osjećaju koji može pružiti samo savršeno njegovana i nahranjena koža. Sva sreća da se HYDRANCE AQUA-GEL jednako dobro snalazi u ulozi dnevne kreme, njege za područje oko očiju i noćne maske, čime mijenja nekoliko proizvoda.

Tri koraka do beskonačne hidracije kože lica:

  1. Prvi korak: raspršite Avène termalnu izvorsku vodu po koži kako bi ju umirili i omogućili bolje apsorpciju AQUA-GELA.
  2. Drugi korak: ako ga koristite ujutro, nanesite ga na lice, vrat i oko očiju. Ako ste mu namijenili ulogu noćne maske, nanesite gel u debelom sloju i ostavite cijelu noć.
  3. Treći korak: neograničeno uživajte u blagodatima beskonačnog izvora hidracije koji ste upravo otkrili.

Blagi dodir AQUA-GELA – predivno kremast i lagan – bit će u savršenoj harmoniji s vašom kožom. Gotovo trenutno će joj podariti blistavost, mekoću i podatnost. Kada mreža međusobno povezanih djelatnih sastojaka dođe u kontakt s kožom, pod pritiskom nanošenja veze među njima pucaju čime se oslobađa patentirani Cohederm™ kompleks djelatnih sastojaka i Avène termalna izvorska voda. Zajedničkim snagama prolaze kroz površinske slojeve epiderme, gornji sloj epiderme (stratum corneum) se popunjava i dolazi do dugotrajnog umirujućeg djelovanja. Kako bi se oslobodila prirodna svježina kože, dva agenta PRE-TOKOFERIL i DEKSTRAN SULFAT, zajedno uklanjanju tragove umora iz vaše kože i štite ju od štetnih učinaka oksidativnog stresa.

Više infromacija potražite na linku.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)