Giorgio Armani predstavlja Sì PASSIONE ÉCLAT DE PARFUM, novu snažnu i blistavu interpretaciju svojeg prepoznatljivoga ženskog mirisa Sì. Miris Sì, predstavljen 2013. godine, odaje počast ženskoj neovisnosti duha i eleganciji.  Sì je moderan chypre miris obilježen nijansom boje kože.  Zatim se 2018. godine miris SÌ PASSIONE pridružio liniji Sì.

Sì PASSIONE je voćno-cvjetni miris koji na nov način, s naglaskom na strasti, tumači duh mirisa Sì te ga zato krasi živo, tamnocrveno ruho. Miris Sì PASSIONE ÉCLAT DE PARFUM, obilježen notama ruže iz 2021. godine, utjelovljuje vedro raspoloženje koje obilježava miris svojom prozirnom crvenom bojom rubina.

Sì PASSIONE ÉCLAT DE PARFUM dočarava strast koja potiče na otkrivanje vlastitih snaga i na život pun elegancije i neovisnosti. Ovaj miris, nošen etosom „Sìla strasti”, priziva duh odvažnog života, a okarakteriziran je vedrinom i živahnošću te obogaćen strašću.

Život obogaćen strašću

Parfemska voda SÌ PASSIONE ÉCLAT otkriva novu, blještaviju stranu prepoznatljivog mirisa SÌ PASSIONE. Naziv mirisa „Éclat”, na hrvatskom „sjaj”, simbolizira njegove blistave note: od energičnog bergamota do krhkoga i živahnoga crnog ribiza koji se stapaju s osvježavajućim notama ruže.

Ovaj blistavi miris iz porodice cvjetnih mirisa s ružom u središtu sastoji se od brojnih sastojaka koji su proizvedeni odgovorno i održivo. Riječ je o bergamotu iz Kalabrije u Italiji, koji mirisu daje njegovu prepoznatljivu dozu sjaja, bugarskoj ruži iz Isparte u Turskoj te infuziji premium bourbon vanilije s Madagaskara. Održiva nabava ovih sastojaka pokazuje da ovaj brend poštuje prirodu.

Mirisne note

Sì PASSIONE ÉCLAT DE PARFUM stvorila je Julie Massé (MANE), koja stoji i iza originalnog mirisa. On ponajprije otkriva blistave gornje note održivo proizvedenog bergamota iz talijanske Kalabrije te svježe i sočne citrusne note ekskluzivno proizvedene za brend Giorgio Armani. Zatim se ti elementi spajaju s jarkim notama crnog ribiza koje mirisu dodaju dozu živahne lakoće te se otkriva nova krhka i zelena interpretacija voća koje je prepoznatljivo za mirise Sì. 

U srcu mirisa nalaze se dvije omamljujuće note ruže koje prizivaju dva različita, ali komplementarna, aspekta ženstvenosti. Nota svibanjske ruže ubrane rukom u francuskoj regiji Grasse utjelovljuje nježan, puderast i pastelan učinak u spoju s citrusnim i blago paprenim aspektom. Istodobno bugarska ruža proizvedena održivo i odgovorno, dolazi iz Isparte, turskoga „grada ruža” i predstavlja izdašne, ženstvene i zanimljive aspekte cvijeta.

Osnovne note mirisa sadržane su u bijelom mošusu koji mirisu daje svježinu, nježnost i senzualnost. Bourbon vanilija s Madagaskara dodaje osjećaj topline i ugode koji je istodobno neodoljiv i pikantan. Trag koji miris ostavlja lagan je i svjež, a istodobno nježan i prožima osjetila. 

Održivo i odgovorno

Infuzija premium bourbon vanilije s Madagaskara proizvodi se pomoću održivog i odgovornog programa kojem je svrha pomoći lokalnim zajednicama. Održiva nabava vanilije s Madagaskara se zbiva u sklopu programa nabave u suradnji s nevladinom organizacijom Fanamby.

Prednost daje dobavljačima koji ranjivim skupinama osiguravaju pouzdan posao i prihode. Diversificira prihode u regiji u svrhu poboljšanja lokalnih izvora prihoda. Tako pruža proizvođačima potporu kako bi osim vanilije uzgajali rižu i kavu.

Ovaj je program također osigurao pošumljavanje 150 hektara šume mangrova na Madagaskaru, koji štiti biološku raznolikost regije. Procjenjuje se da to pozitivno djeluje na najmanje 30% gospodarstava malih poljoprivrednika na tom području.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)