UD

Čuli smo da vam je potrebna hidratacija! Upoznajte proizvod koji briše granice između make-up i skincare svijeta – Stay Naked Hydromaniac hidratantni tekući puder za blistavost kože.

Riječ je oveganskoj toniranoj podlozi koja pruža 24-satnu hidrataciju, prekrivanje i blistavost u jednom. Uz laganu hidratantnu formulu i prekrivanje koje se može nadograditi, Hydromaniac je naša najjednostavnija formula za najugodniji osjećaj na koži. Uz to, ova idealna podloga za svaki dan pruža fantastičnu blistavost i nevjerojatno dugotrajno prekrivanje.

Recept za blistavost

Opremljen s tri snažna veganska sastojka, podloga Hydromaniac tekućeg pudera ističe zdravu blistavost kože koja dolazi iznutra. Kombinacija fermentirane kombuche i luksuzne mješavine ulja marule i đumbira, poznatih i kao ulja za detoksikaciju i pročišćivanje tena, omogućuje zdravu blistavost kože i poboljšanje prirodne hidratacije. Nakon 24 sata, koža je znatno vlažnija i zdravijeg izgleda. Hydromaniac bismo zato mogli opisati kao utjelovljenje hidratantnosti poput tonirane kreme i prekrivanja poput 24-satnog tekućeg pudera Stay Naked.

Ugodan osjećaj na koži

Bez osjećaja teške podloge na koži i uz mogućnost nadogradnje, veganska formula hidratantnog tekućeg pudera Hydromaniac iznimno je lagana te se jednostavno ujednačava pri nanošenju. Ubacite je u torbu i ponesite sa sobom – tuba uskog oblika može se ponijeti kamo god vas dan (ili noć) odvede. Podloga je dostupna u 6 nijansi, od srednje tamne (60) do vrlo svijetle (20), pa svatko može pronaći nijansu koja mu savršeno odgovara.

Stay Naked Hydromaniac hidratantni tekući puder za blistavost kože (preporučena maloprodajna cijena: 259,00 HRK) dostupan je ekskluzivno na douglas.hr.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)