Miris Luna Rossa Ocean novi je muški miris brenda Prada. Nastao je iz uvjerenja da s pomoću tehnologije kao produžetka nas samih možemo prijeći vlastite granice, zamisliti ono nezamislivo i otvoriti nove obzore.

Nove obzore otvara moderni pustolov. On spaja fizičku i intelektualnu snagu te ovladava tehnologijom da bi pomaknuo granice mogućeg i svladao sva ograničenja. I elegantna i sirova, svježa živost mirisa Prada Luna Rossa Ocean odražava spajanje snage čovjeka i snage tehnološke inovacije.

Naziv: otvaranje novih obzora

Nespoznatljive dubine, izvor snage koji stvara život: sam pojam oceana poziv je na istraživanje. Ujedno i poznata i intrigantno tajnovita, njegova spektakularna prostranost privlači poput magneta i poziva na traganje za beskrajnim novim otkrićima.

Pradin je ocean prepun pustolovina i bogat tehničkim mogućnostima, koje predstavljaju posljednju granicu. Miris Prada Luna Rossa pripovijeda o odnosu između čovjeka i tehnologije, o čovjekovu dinamičnom dijalogu s evolucijom i budućnošću, koji otvara nove obzore.

Dizajn: suživot prirode i tehnologije

Bočica mirisa Prada Luna Rossa predstavlja duboko uranjanje u plavetne dubine oceana. Nadahnuta tehnološkom izvrsnošću i elegantnom, dinamičnom ljepotom profesionalnih jedrilica, moć elemenata odražava se u njezinim materijalima i dizajnu, koji predstavljaju i snagu i sofisticiranost. Intenzivna bočica s daškom snage koju obavija lakirana je sofisticiranom gradacijom plave boje, koja predstavlja intrigantne dubine i blistavu igru svjetlosti na površini oceana.

Muževna je, sofisticirana i suvremena, a krasi ju legendarna crvena linija brenda Prada, simbol inovacije. Elegantni čep boje crne poput noći sadrži crvenu točku, koja simbolično predstavlja lunu rossu – crveni mjesec.

Avangardni pristup mirisu

Miris Prada Luna Rossa nastao je suradnjom dvaju majstora kreatora parfema IFF-a, Anne Flipo i Carlosa Benaima. Oni su ga osmislili pomoću tehnologije. Stvoren zahvaljujući neprekinutom i ažurnom prekooceanskom dijalogu koji je svladao sve vremenske prepreke da bi se ukomponiralo ono najbolje od prirode i tehnologije, miris Prada Luna Rossa odlikuje se jedinstvenim mirisnim potpisom.

Nalazeći se na suprotnim stranama Atlantskog oceana, udaljeni 6000 km, Flipo iz Pariza i Benaim iz New Yorka upotrebljavali su tehnologiju da bi otvorili nove obzore u industriji izrade mirisa. Tehnološki razvoj uzrokovao je zamjenu tradicionalne destilacije najfinijih prirodnih proizvoda molekularnom destilacijom. Taj postupak omogućuje izbor molekula najbolje kvalitete. Sastojci su se pojedinačno ponovno slagali i čistili za mirisni profil koji je 100 % izrađen po mjeri. Ovaj postupak, primijenjen, primjerice, na vetiver u mirisu Luna Rossa Ocean, omogućuje čist, drvenast vetiver bez zemljanih tonova koji su ponekad prevladavali.

S inovativnim svježim mirisnim potpisom, ovaj miris nosi ponovno osmišljene note karakteristične obitelji mirisa fougere. Spaja kontrast aromatične svježine i sofisticirane senzualnosti sa svježinom bergamota. Ona se suprotstavlja iznimnoj sofisticiranosti esencije vetivera, zapletenoj u noti srca elegantnog irisa. Miris sadrži živopisan koktel punog citrusa spojen sa živahnim duetom lavande i kadulje za čistu i svježu aureolu. Jedinstveno kožno srce stvara učinak druge kože istražujući senzualnu notu baršuna i šafrana te elegantnu kremoznost tonova korijena irisa. Obavijen majstorski osmišljenim spojem pačulija, vetivera (iz održivih izvora s Haitija) i mošusa, ovaj miris odlikuje se neodoljivim i muževnim tonom.

Lice kampanje: Jake Gyllenhaal

Jake Gyllenhaal predvodi kampanju za miris Prada Luna Rossa Ocean. Ovaj američki glumac utjelovljuje modernu pustolovinu, spaja fizičku i intelektualnu snagu s razumijevanjem tehnologije i inovacija. Njima ovladava u svrhu poboljšanja svojih vještina, ali i samoga sebe. On je u potpunosti svjestan svojih granica, no nastoji ih pomaknuti.

Zahvaljujući hrabrim odabirima i nagrađivanom radu i u glumačkoj i u producentskoj profesiji, Gyllenhaalova moć počiva na uravnoteženoj, umjerenoj muževnosti, tihom intenzitetu koji se sviđa publici, neovisno o dobi i spolu. Utjelovljenje je novog mirisa za muškarce brenda Prada.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)