Bloc Outdoor cijenjeni je južnoafrički brend ekskluzivnog visokokvalitetnog vanjskog namještaja koji za svoj ekskluzivni asortiman koristi samo najkvalitetnije drvo i tekstil.

Drvo, keramika, ručno pletene stolice te materijali koji ne propuštaju tekućinu garancija su dugotrajne kvalitete. Ovaj namještaj podnosi sve vremenske uvjete, kišu, vlagu i proliveno vino pa je prikladan za kućnu upotrebu, ali i za hotelsku industriju. Paleta proizvoda izrađenih u tvornicama Južnoafričke Republike smještenim u Cape Townu i Johannesburgu je široka i raznolika, pa će na svoje doći svi istančana ukusa i osjećaja za estetikom.

Prirodno visokokvalitetno drvo od kojeg je namještaj izrađen savršeno će se uklopiti na svaku terasu, balkon ili kuću za odmor. Program vanjskog namještaja upotpunjen je i kolekcijama kombiniranim sa aluminijskim okvirima premazanim prahom što im daje iznimnu kvalitetu i izdržljivost. Moderan i čist dizajn omogućava da se ovi prvenstveno outdoor komadi namještaja mogu smjestiti i u zatvorene prostore. Dio asortimana možete pogledati u showroomu u Zagrebu koji je i jedini u regiji, a nalazi se u Radničkoj 1a.

www.blocoutdoor.co

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)