Skrivena žena

Međunarodni bestseler Skrivena žena uvrnut je i mračan triler. Kompleksan je to portret jednog braka koji nakon idiličnog početka propada zbog tajni, laži, nevjere i ovisnosti.

Ispričan iz perspektive supružnika koji su oboje lažljivi i nepouzdani, ovaj triler čitatelja osvaja nevjerojatnom dinamikom, višestrukim obratima, stalnim osjećajem opasnosti i napetosti koji prati radnju. No prije svega uvjerljivom i inteligentnom pričom o tome kako se ljubav može pretvoriti u nešto vrlo prijeteće i kako ljudi koji žive pored nas mogu skrivati najšokantnije tajne.

Rebecca nije vjerovala u ljubav sve dok nije upoznala Paula, uspješnog i karizmatičnog agenta za nekretnine, mračne prošlosti poput njezine. Privlačnost je bila magnetska. Povezala ih je zajednička bol, savršeno su si odgovarali. Međutim, nakon dvadeset godina od te ljubavi nije ostalo mnogo. Tajne koje su ih jednom zbližile počinju narušavati njihov brak.

Rebecca, zaposlena u farmaceutskoj tvrtki. Sve dublje tone u ovisnost o opijatima i neočekivano dobiva otkaz. Paul, koji je također doživio poslovni krah, utjehu pronalazi u naizgled bezazlenoj aferi sa susjedom. Potajno podiže velike svote novca sa zajedničkog računa. Za vratom im je policija, jer su u blizini nestale dvije žene. Rebecca je uvjerena da je muž želi napustiti i izgraditi život bez nje pa smišlja zlokoban plan. Nijedno od njih ne shvaća što se događa u glavi onog drugog, no pitanje je: ima li pobjednika u ovoj igri mačke i miša?

Ovu poslasticu za sve ljubitelje napetih trilera pripremio je V.B.Z.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)