Svaki dio našeg života ima svoj posebni dan kojim se isti slavi. Stoga, nije iznenađujuće da postoji dan posvećen slavljenju svih divnih i čudnih fetiša. Treći petak u siječnju je Svjetski dan fetiša. LELO vam jamči kako je svaki vaš kink posve normalan. Jasno, dok je legalan.

Glavni cilj Svjetskog dana fetiša je povećati osviještenost i dati podršku fetiš zajednici, te raznim erotskim praksama i ostalim intrapersonalnim dinamikama. Svjetskim danom fetiša želi se potaknuti članove zajednice da budu otvoreniji u pogledu svoje seksualnosti. Fetišizam se učestalo krivo tumači kao seksualna devijantnost. Posljedica toga može biti da osobe koje imaju neki fetiš vjeruju kako su njihove sklonosti čudne, krive ili čak odvratne. Nisu.

U fetišizmu, predmet žudnje nije nužno povezan sa seksom, međutim, fetiši podražuju seksualno uzbuđenje. Fetiši mogu biti dio zdravog i zabavnog seksualnog života za pojedince i parove te činiti osnovu nekih seksualnih subkultura.

Iako su istraživanja o ljudskim fetišima i atipičnim seksualnim interesima rijetka, istraživanja o životinjama su otkrila neke uvide o njima i kako se razvijaju. Na Svjetski dan fetiša slavimo ovu zajednicu i široku lepezu fetiša, od fetiša na stopala do fetiša na izbacivanje jaja iz spolnih otvora, tzv. oviposition.

Koji su neki od posebnijih fetiša?

Makrofilija: Pojedinci koje seksualno uzbuđuju divovi ili seksualne fantazije koje uključuju divove. Takve fantazije mogu uključivati i same makrofile koji se smanjuju pred osobom normalne veličine (muškarcem ili ženom).

Koprofilija: Uzbuđenje na izmet. Izmet uzbuđuje neke ljude. Jeste li ikad gledali film u kojem netko kaže svom partneru da se pokaka na njih? Što biste učinili da se nađete u ovoj situaciji?

Froterizam: Uzbuđenje zbog potajnog dodirivanja stranaca na prepunom mjestu. *khm khm* Ekipa s placa, gledamo vas.

Ksilofilija: Uzbuđenje na drvo. Ne ono ‘’drvo’’, već pravo drvo, u stilu stolara. 🙂

Stigiofilija: Uzbuđenje na pomisao na pakao, vatru i prokletstvo. Ovo podiže uzrečicu ‘’Gori u paklu’’ na potpuno novu razinu.

Kako možete proslaviti ovaj dan?

Nosite ljubičasto!

To omogućuje članovima fetiš zajednice da se međusobno prepoznaju dok se inače oblače dosadnjikavo, tj. ‘vanilla’. Zašto ljubičasto? Ljubičasta boja se koristi širom BDSM zajednice. Slogan ‘Perverznjaci nose ljubičastu’ kojeg je izrekao britanski zastupnik 2008. godine je promašio svoju svrhu, te je slučajno dao podršku BDSM zajednici!

Uključite se u fetiš zajednicu

Tzv. munch je društveno okupljanje za sve zainteresirane za BDSM. Obično se održavaju u restoranima ili kafićima i ne uključuju ‘igranje’, već samo susrete i razgovore s istomišljenicima. Ako ste znatiželjni početnik, izvrsni su za posjetiti. Ako dobijete pozivnicu, nikako ne smijete propustiti ovako ležerne susrete! Oni su izvrstan i opušten način za upoznavanje ljudi u vašem području sa sličnim interesima – možda će vam zatrebati ako kasnije želite biti pozvani na zabavu.

Sudjelujte u (ili ugostite) zabavnoj igri

Ako ste već uključeni u svoju lokalnu fetiš zajednicu, vjerojatno će se nešto planirati za Svjetski dan fetiša, ali zašto ne biste isplanirali svoju zabavu? Imamo puno savjeta kako to učiniti od svjetski poznate hostese seks zabava koja će jamčiti izvrstan provod – iako ćete se i dalje brinuti ima li dovoljno pića, jednostavno nema načina da to zaobiđete.

Razmazite se (i svog partnera)

Ako više volite privatno duženje, zašto ne biste odabrali nešto novo za svoj fetiš? Ako se vi i vaš partner volite igrati ljubimaca ili drugim vrstama pokorstva, možete nova ogrlica ili novi bič ako ste mazohistički raspoloženi. Oni s ograničenim budžetom mogu potražiti doma kreativne ideje koje fetišima dodaju nove zaokrete – ali ako želite iskeširati, uz luksuznu LELO BDSM kolekciju, ne morate tražiti dalje! Široka paleta pojedinačnih proizvoda i kompleta nudi ponešto za svakoga – plus, mnogi proizvodi dolaze s daškom ljubičaste što je savršeno za obilježavanje ovog dana!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)