Promijenite način na koji doživljavate svoju kožu uz dubinsku analizu kože pomoću uređaja Derma-Reader brenda Kiehl’s.

Od 1851. godine, brend Kiehl’s utjelovljuje svoje farmaceutsko nasljeđe posvećenošću obrazovanju kupaca o jedinstvenim problemima u vezi s kožom i stvaranjem novih formula, tehnika i alata za učinkovito rješavanje tih problema. Savjetovanje u Kiehl’s prodavaonici dio je ove misije.

Riječ je o iskustvu neodvojivom od ljekarničkih korijena brenda. Danas se godišnje provede više od 5 milijuna takvih savjetovanja diljem svijeta. Slično posjetu specijaliziranom stručnjaku, kupci u potrazi za proizvodima za različita stanja u vezi s kožom dolaze u Kiehl’s iz svih krajeva svijeta radi stručne procjene, obuke i personalizirane usluge.

Dubinska analiza kože uz Derma-Reader

U neprekinutoj misiji razvoja iskustva savjetovanja u vezi s kožom, Kiehl’s s veseljem predstavlja dubinsku analizu kože pomoću uređaja Derma-Reader. Poboljšano savjetovanje se temelji na naprednom dijagnostičkom alatu osmišljenom za stručnu procjenu posebnosti i općenitog stanja kože.

Savjetovanje spaja dubinsku fotoanalizu kože, znanost i personalizirano stručno znanje tvrtke Kiehl’s. Na temelju jedinstvenih problema i ciljeva svakog korisnika osmišljava se rutina njege za zdraviju i mlađu kožu. Uređaj Derma-Reader sadrži vrhunske tehnike snimanja kože koje omogućuju dubinsku i površinsku analizu kože u stvarnom vremenu. Šest problema kože koje ovaj uređaj analizira uključuju bore i fine linije, teksturu, mrlje na površini kože, tamne mrlje u nastajanju i proširene pore.

Analiza pomoću uređaja Derma-Reader omogućuje Kiehl’s stručnjacima za njegu kože educiranje kupaca o njihovoj koži i njezinim jedinstvenim potrebama uz pregled detalja koji nisu vidljivi golim okom. Na temelju rezultata stručnjaci za njegu kože mogu preporučiti odgovarajuće sastojke i dati savjete o životnom stilu. Također, mogu osmisliti plan upotrebe proizvoda za ciljano djelovanje koje korisnici mogu dodati svojoj svakodnevnoj rutini.   

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)