Gurmanska scena Srijema i Slavonije sve je atraktivnija – Michelin, Gault&Millau te dvije godine za redom šampionska titula Suncokreta ruralnog turizma.

Nakon što je ušla u obitelj renomiranih restorana svjetski poznatog vodiča Gault&Millau Croatia, Domestic House Lola iz Vukovara dobila je još jedno priznanje. Osvojila je Veliko zlato i šampionsku titulu Suncokreta ruralnog turizma koji se ove godine svečano dodjeljivao u Cavtatu, u sklopu petog Međunarodnog kongresa ruralnog turizma. 

Opuštajuća atmosfera, moderan interijer, decentne sobe, barokno pročelje, vrhunska kuhinja… Lola će vas vratiti na kraj 19. stoljeća u zlatno doba Vukovara na koje su njegovi građani i danas ponosni. Smještena je u palači obitelji Paunović, u središtu zaštićene kulturno-povijesne jezgre. Njezin građanski štih suptilno je oživljen savršenom kombinacijom tradicionalnih i modernih elemenata. Pravi doživljaj za sve gurmane Lolina su moderno interpretirana jela kreirana od namirnica s lokalnih OPG-ova.

Ovo je već druga šampionska titula Suncokreta ruralnog turizma koja je stigla u Vukovarsko-srijemsku županiju. Veliko zlato prošle godine osvojio je i iločki hotel Dunav s Michelinovom preporukom za najbolji omjer cijene i kvalitete.

„Oduvijek se ponosimo tradicijskom kuhinjom, zdravim i sezonskim namirnicama s naših obiteljsko-poljoprivrednih gospodarstava. Za nas Srijemce i Slavonce tradicijska kuhinja stil je života, sastavni dio naše urođene gostoljubivosti, potvrda da cijenimo svakog gosta. Znali smo da imamo kvalitetnu priču, to potvrđuje i sve veći broj gostiju kojima je eno-gastro ponuda jedan od temeljnih motiva dolaska, stoga veseli kad našu destinaciju prepozna i struka.”

Rujana Bušić Srpak, direktorica TZ Vukovarsko-srijemske županije

Proljeće je najljepša pozivnica za posjet istoku Hrvatske i uživanje u novim kreativnim jelovnicima Domestic House Lole i hotela Dunav. Za prste polizat!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)