Kiehl’s otkriva novu noćnu kremu iz linije Midnight Recovery, bogatu omega masnim kiselinama, koja vidljivo vraća punoću i mekoću koži

Kiehl’s Since 1851 postao je 2010. godine vodeći brend po pitanju ulja za lice. Tada je predstavljen Midnight Recovery Concentrate, formula s moćnom mješavinom biljnih ekstrakata koja pomaže obnoviti kožu tijekom noći. Taj proizvod, poznat pod nazivom od milja „Midnight Magic” koji su mu nadjenuli vjerni korisnici, osvojio je više od 57 nagrada za kozmetičke proizvode diljem svijeta. Popularnost mu je toliko porasla da se u svijetu svake minute prodaju dva pakiranja.

Midnight Recovery Concentrate izglađuje izgled umornih linija i pomaže vidljivo ispraviti znakove oštećenja nastalih kao posljedica 30 dana lošeg sna u samo tri noći, a kožu čini glađom i blistavijom. Danas Kiehl’s s ponosom predstavlja inovaciju u hvaljenoj liniji proizvoda Midnight Recovery – novu kremu Midnight Recovery Omega-Rich Cloud Cream.

Uz učinkovitost mješavine biljnih ulja, u kombinaciji s novom tehnologijom emulgiranja s pomoću tekućih kristala i moćnim sastojcima, biljnim uljima bogatim omega-6 i omega-3, formula kreme Cloud Cream pomaže pri oporavku zaštitnog lipidnog sloja kože. Sa 98 % sastojaka prirodnog podrijetla, ova formula pomaže zadržati vlagu i vidljivo popunjava za mekšu kožu mlađeg izgleda do jutra. Jedinstvena tekstura nalik oblacima nudi luksuzno senzorno iskustvo s umirujućim mirisom lavande, što je čini savršenom za nanošenje prije spavanja.

Kiehl’s je proveo klinička ispitivanja i ispitivanja na potrošačima koji pate upravo od nedostatka sna. Otkrilo se da oni imaju probleme kože poput manjka sjaja, neujednačene teksture i gubitka punoće uz oslabljenu, oštećenu barijeru kože. Klinički je dokazano da krema Midnight Recovery Omega-Rich Cloud Cream vidljivo obnavlja punoću i mekoću kože do jutra. Potrošači su također zaključili da je nanošenje kreme, uz miris koji popravlja raspoloženje, način hidratacije i njege kože koji je ugodan za sva osjetila.

U ispitivanju provedenom među potrošačima nakon četiri tjedna upotrebe:

  • 87% ispitanika složilo se da koža izgleda popunjeno
  • 81% ispitanika složilo se da koža izgleda blistavo
  • 90% ispitanika složilo se da koža izgleda nahranjeno i hidratizirano

Kiehl’s Midnight Recovery Omega-Rich Cloud Cream bolja je za okoliš:

  • 98% sastojaka prirodnog podrijetla
  • 96% obnovljivih sastojaka
  • S lavandom i shea maslacem iz održivih izvora
  • Teglica od 30% reciklirane plastike (ne uključujući poklopac)

Future Made Better je putovanje ka smanjenju utjecaja na okoliš i unaprjeđenju zajednica za koje Kiehl’s radi. Rad na zdravijem planetu znači da Kiehl’s stvara odgovornije formulacije s obnovljivim sastojcima i održivim pakiranjima te unaprjeđuje materijale koje upotrebljava u prodavaonicama.

Nova Midnight Recovery Omega-Rich Cloud Cream dostupna je u Kiehl’s prodavaonicama, kao i na www.kiehls.hr. Maloprodajna cijena (50 ml): 375 kn

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)