Karakterizira ga lagani i kompaktan dizajn, moćna tehnologija i neograničene mogućnosti za zabavu unutar i izvan doma

Samsung The Freestyle prenosivi projektor od sada je dostupan u Hrvatskoj po maloprodajnoj preporučenoj cijeni od 7.499 HRK uz Galaxy Buds Pro bežične slušalice na poklon. Uređaj prema osobnim željama i potrebama korisnika može biti projektor, pametni zvučnik i ambijentalno osvjetljenje za korištenje unutar i izvan doma.

The Freestyle dolazi u bijeloj boji uz premium, minimalistički dizajn. Zbog svojih tehnoloških značajki pruža visokokvalitetnu reprodukciju zvuka, živopisan prikaz omiljenog sadržaja i novu razinu korisničkog iskustva. Samsung je s The Freestyle projektorom osvojio i zlatnu nagradu na International Forum (iF) Design Award 2022 – prestižnom međunarodnom natjecanju za dizajn.

Dizajn koji osvaja na prvi pogled

Napredna tehnologija The Freestyle projektora implementirana je u vrlo lagano kućište od svega 830 grama. Ovo je uređaj koji stane u dlan svačije ruke i vrlo ga je jednostavno prenositi iz prostorije u prostoriju. Izuzev svoje male težine, The Freestyle se ističe i po svojem elegantnom, modernom dizajnu s kojim će idealno ispuniti ulogu atraktivnog dodatka svakom interijeru – od dnevnog boravka, kuhinje, kupaonice pa sve do spavaće sobe, ali i vanjskih lokacija poput balkona, terase ili dvorišta. Također, zahvaljujući rotirajućem postolju do 180 stupnjeva, odabrani sadržaj može se s jednakom kvalitetom prikaza projicirati na različite površine – na zidu, podu, stropu pa čak i na namještaju.

Zabava na svakom koraku

Posebnost The Freestyle projektora je što korisnicima pruža neograničene opcije. Riječ je o jedinstvenom uređaju koji može biti projektor, pametni zvučnik ili ambijentalno osvjetljenje. Gledanje filmova, slušanje glazbe, gaming samo su neke od brojnih mogućnosti, dok ambijentalni način rada zabavu odnosi na potpuno novu razinu.

Uz ovu značajku korisnik može prikazati odabrani ambijent koji će ukrasiti zid prostorije te tako stvoriti intimnu, ugodnu atmosferu unutar doma. Istovremeno može projicirati očaravajuće svjetlosne efekte na temelju glazbe poput prave disco kugle. Dodatno, projektor je kompatibilan i s eksternim baterijama koje podržavaju USB-PD te 50W/20V output ili više. Time postaje idealni suputnik za putovanja i druženja s obitelji i prijateljima izvan doma.  

Revolucionaran zvuk i prikaz sadržaja

The Freestyle prenosivi projektor karakterizira i inovativna tehnologija za nevjerojatnu reprodukciju audio i video sadržaja. Uz auto-focus značajku, koja omogućava automatsko izoštravanje, prikaz sadržaja bit će uvijek kristalno čist i detaljan. Istovremeno se projekcija može prilagoditi do 100 inča bez gubljenja kvalitete.

Nadalje, tu je auto-keystone funkcija koja automatski izjednačava iskošenu projekciju i stvara pravokutnu sliku. Auto-level prilagođava prikaz svakoj površini – od kamenog zida, pločica do kreveta u spavaćoj sobi. Što se tiče audio sadržaja, projektor donosi mogućnosti širenja zvuka od 360 stupnjeva po prostoriji. Time se korisniku osigurava potpuno novi doživljaj i maksimalno uživanje.

The Freestyle projektor od sada je dostupan kod Samsung prodajnih partnera u Hrvatskoj i u Samsung online trgovini po cijeni od 7.499 HRK. Kupnjom The Freestyle prenosivog projektora na poklon dobivate i Galaxy Buds Pro bežične slušalice u vrijednosti od 1.699 HRK. Promocija traje do 19.6.2022. ili do isteka zaliha poklona. Više informacija o samoj promociji potražite na sljedećem LINKU.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)