L'Erbolario

Proslavite buđenje prirode i otvorite se pozitivnim promjenama, kako u sebi tako i oko sebe, uz L’Erbolario predivne mirisne note koje će vam uvijek i svugdje ponuditi emocije proljeća.

Tra i Ciliegi

Što je proljeće bez mirisa i trešnjina cvijeta!? Miris rascvale trešnje parfema Tra i Ciliegiu podsjeća na slatkastu, rascvjetalu krošnju trešnje i oličenje je čistoće i dragosti srca osobe koja ga nosi.

“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir. “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!”. Citat je to Hansa Christian Andersena koji nas kao nikad prije mami na livade prepune svijeća i svježeg zraka.

Mirisna krema za tijelo Tra i Ciliegi nježna je i daje osjećaj predivne, mekane kože. Trešnja je zvijezda ove kreme sa svojim sokom bogatim blagotvornim vitaminima, antioksidativnim ekstraktima, umirujućoj destiliranoj vodi i uljem ekstrahiranim iz sjemenki za elastičniju kožu. Osim toga, predivan cvijet trešnje ima zaštitni i tonificirajući učinak na kožu, a tu su još i hranjiva svojstva kokosovog i kakaovog maslaca, maslinovog ulja i ulja suncokretovih sjemenki. Bez silikona, parabena i vazelina, uživajte u ovoj kremi s 97% sastojaka prirodnog podrijetla.

Regine dei Prati

Parfem Regine dei Prati nježan je i prozračan, stopljen s jednostavnošću livadnog cvijeća u proljeće. Otmjen i slastan, inspiriran je laganim i prozračnim mirisom tek probuđene prirode. Njegova srž miješa se s kreativnim notama cvijeća s livade, koje služe kao pozadina veoma laganim i zavodljivim drvenastim akcentima koji otkrivaju beskonačnu ljepotu i jednostavnost.

Fluid za tijelo Regine dei Prati ima  antioksidativno i zaštitno djelovanje.  Njezina formulacija sadrži organsko ulje dvogodišnje pupoljke i trehalozu iz Trehala Manna, koje čuvaju vlagu, dok organsko suncokretovo ulje i neosapunjive frakcije maslinovog ulja štite vašu kožu od radikala. Na kraju, vaša će koža biti očarana nježnim i nevinim mirisom koji podsjeća na zadivljujući sjaj proljetnog dana. Bez silikona, parabena i vazelina uz 96% sastojaka prirodnog podrijetla, učinit će vašu kožu božanstvenom!

Ne zaboravite ostale L’Erbolario mirisne linije. Defintivno, za svakoga postoji ono nešto što možete nazvati vašim, nešto što vam popravlja raspoloženje i podiže samopouzdanje. Možda ćete odabrati puderasti Iris, tajanstveni Lillà Lillà ili možda živahnu Accordo Viola? Izbor je na vama!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)