Tajna zdrave kože i ljubavi prema sebi? FOREO Skincare Secrets setovi!

Kad razmišljamo o ljubavi prema sebi i i brizi za vlastito tijelo, odmah se sjetimo zvijezda poput J Lo, koja uvijek zrači samopouzdanjem. Ako i vi ovog Valentinova želite zasjati i razmaziti se spa trenutcima, istražite neodoljivu FOREO ponudu, koja će vama i vašim najdražima pružiti nezaboravne self-care rituale!

Zaboravite jagode i pjenušac – FOREO Skincare Secrets setovi su sve što vam treba za stvaranje romantične atmosfere. Pružite ljubav vašoj koži uz brojne beauty proizvode nakon kojih će zablistati zdravim i mladenačkim sjajem.

BEAR Set – 299 eura (vrijednost: 358 eura)

Krenimo s najnovijim FOREO skincare gadgetom: BEAR uređajem za neinvazivni lifting lica, koji je već osvojio srca diljem svijeta.

U kombinaciji s luksuznim, ultra hidratatnim SERUM SERUM SERUM-om, BEAR će, zahvaljujući učinkovitoj mikrostrujnoj tehnologiji i nježnim T-Sonic pulsacijama, vama i vašim najdražima osigurati čvrstu i blistavu kožu.

Ovaj dar će obožavati svi koji žele dodatni nalet energije!

UFO 2 Set – 279 eura (vrijednost: 378.95 eura)

Luksuzne trenutke pružit će vam set u kojem se krije UFO 2 intenzivni tretman lica i cijela kolekcija UFO Farm To Face maski.

Od termoterapije koja je zasigurno najpoželjnija u hladnijim danima do učvršćujuće krioterapije, stimulirajućih T-Sonic pulsacija te 8 različitih LED svjetala, ovaj set će zadovoljiti sve potrebe vaše kože.

Farm To Face kolekcija je ispunjena najboljim prirodnim i hranjujućim sastojcima: revitalizirajućim manuka medom, hidratizirajućom bugarskom ružom i zaglađujućim acai bobicama.

UFO 2 set ima sve što vam je potrebno da ovo Valentinovo bude jedinstveno i nezaboravno…za vas i za vašu kožu!

LUNA mini 2 Set – 119 eura (vrijednost: 327.89 eura)

Slatkiš broj 3? LUNA mini 2 set je ljubav na prvi pogled!

Ova bogatu skincare i wellnes postavu čine neki od najpoznatijih FOREO bestselera. Počevši od LUNA mini 2 uređaja, najomiljenijeg uređaja za čišćenje lica na svijetu.

Istovremeno jako nježan i učinkovit, ovaj će vam uređaj u kombinaciji s Micro-Foam Cleanser-om, pružiti zdrav i blistav sjaj kože.

I kao šećer na kraju, ovaj poklon paket uključuje i UFO mini 2 uz zaglađujuću i hidratantnu Acai Berry masku iz Farm To Face kolekcije.

Skincare Secrets setove pronađite na prodajnim mjestima i webshopu: Sancta DomenicaFABUspot i TehnoMag.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)