Sakura

Sakura ili cvijet trešnje, poznat je kao jedan od kultnih cvjetova koji obilježava početak proljeća. U mnogim zemljama, posebice u azijskim regijama poput Kine, Japana i Tajvana on se posebno slavi.

Sakura privlači pažnju lokalne i međunarodne publike koja iščekuje trenutke odnosno kratka razdoblja cvjetanja u kojima može vidjeti njegovu ljepotu u punom sjaju.

U doba kada su radi pandemije ograničena putovanja, Havaianas se nada da će svima, gdje god se nalazili, približiti sezonu Sakure. S divnom kolekcijom koju krase latice cvjetova, uživajte sve do trenutka kada će svatko tko poželi moći putovati i uživati u ljepoti rascvjetanog Sakura drveća. Kolekcija se sastoji od dva Slim modela. Modeli su dostupni u dvije boje te ukrašeni cvijetom koji se nalazi na rose gold remenčićima. Japanke su u potpunosti izrađene u Brazilu. U kolekciji se nalazi i prepoznatljiva torbica koja se može nositi preko tijela. Ona je izrađena od polu-transparentnog silikona s podesivim remenom na kojem se nalaze ,za ovu kolekciju neizostavni, Sakura cvjetovi.

Sestre blizanke kao modne ikone

Kako bi proslavili lansiranje ove kolekcije, Havaianas je ostvario suradnju s modnim ikonama Tokija pod imenom AMIAYA. Modne influencerice, sestre blizanke, AMI i AYA (ili zajedno poznate kao AMIAYA) osvajaju modni svijet svojim jedinstvenim stilom i načinom stiliziranja originalnih kombinacija. Poznati duo započeo je sa streetstyle fotografijama na Harajuku. Njihov zaštitni znak, bob frizure u hot pink boji i ekscentrični stil ne mogu nikome promaknuti. Havaianas je već surađivao s blizankama, koje zajedno imaju ukupno 558 tisuća pratitelja, i na lansiranju Tradi Zori kolekcije u 2020. godini.

AMIAYA zahvaljujući originalnom, ali urbanom stilu prikazuju kolekciju kao dio modernog gradskog života i dio urbanih ulica Tokija. Lokacija snimanja je ASAKUSA, a iza objektiva fotoaparata nalazi se Kisshomaru Shimamura.

Za sve one koji svoju kolekciju Havaianasica odluče obogatiti ovim modelom, Havaianas je omogućio najautentičniji doživljaj hanamija (tradicionalnog japanskog običaja uživanja u ljepoti cvijeta Sakure). Uz Instagram filter na službenom profilu brenda, pomoću tehnologije proširene stvarnosti (AR) svatko može uživati u impresivnom iskustvu.

Na tren otputujte miljama daleko i uživajte u egzotičnom Japanu!

Svoj favorit možete pronaći na službenoj stranici Havaianasa!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)