interijeri Vodotehnika

Mnogi interijeri dobivaju svoj novi izgled tijekom proljeća. Bilo da je riječ o renovaciji kuhinje ili kupaonice sada je pravi trenutak za velike uštede. Posebice ako svoj dom ili poslovni prostor želite oplemeniti kvalitetnim i trajnim rješenjima.

Kako bi ste bili sigurni da ste odoljeli prolaznim modnim trendovima te odabrali uređenje koje će biti vječno u modi, svakako obratite pažnju na zadivljujuće palete crne i bijele boje. Nijanse su to koje nude eleganciju za sva vremena.

Crno-bijeli kontrast

‘Brojni stručnjaci slažu se u tome da je najjednostavnije rješenje često i najbolje. Upravo bijeli interijeri s dodatkom crne najlakše akcentiraju minimalistički dizajn. S druge strane, elegancija dominantne crne s kontrastnim bijelim detaljima prostor čini istovremeno dramatičnim i senzualnim’, objasnili su u salonu Vodotehnika.

Ako ste ovih dana u potrazi za keramikom savršenog dizajna i trajnosti, dizajnerskom kupaonskom opremom ili u svom domu žele stvoriti wellness ugođaj imamo pravu informaciju za vas. Na više od 700 kvadrata u Vodotehnici na velikoj rasprodaji gotovo cjelokupnog asortimana s lagera možete odabrati artikle snižene od 25% pa sve do 70% bez obzira na način plaćanja. Na popustu su renomirani brendovi: Sant’Agostino, Flaviker, Supergres, Piemme, Dom Ceramiche, Teuco, Brem, Flaminia, Idea Stella, Inda, Pino, F.lli Frattini, Isa, Olympia, Pozzi Ginori, Samo i dr.

Uredite svoj prostor upravo onako kako ste oduvijek maštali, a da pritom ne preopteretite svoj kućni budžet. A ako nemate vlastitu ideju prelistajte kataloge i konzultirajte se sa stručnjacima. Oni će vam pomoći u izboru najboljeg rješenja za vaš interijer.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)