MSC Cruises je objavio da će po prvi put jedan od brodova njegove flote biti baziran u New Yorku tijekom čitave godine. Velika Jabuka će biti matična luka modernom i glamuroznom brodu MSC Meraviglia od 4. mjeseca 2023. godine odakle će tijekom čitave godine ploviti prema Karibima, Bermudskim otocima, Novoj Engleskoj i Kanadi. Brojna krstarenja s polaskom iz New Yorka će uključivati i uplovljavanje u Ocean Cay MSC Marine Reserve – očaravajuću privatnu otočnu destinaciju na Bahamima.

Ovim novim programom je poboljšana prisutnost MSC Cruisesa na sjevernoameričkom tržištu. Obogaćen je već raznovrstan izbor brodova i itinerera koji plove iz Miamija i Port Canaverala/Orlando na Floridi. Gostima će biti pružena prilika da produže svoj odmor boravkom u New Yorku prije ili nakon krstarenja.

MSC Meraviglia će ponuditi niz različitih itinerera dužine od 6 do 11 noći. Prodaja krstarenja će biti otvorena sutra. Gostima će biti ponuđena mogućnost rezerviranja boravka prije ili nakon odmora na moru kako bi bolje upoznali grad koji nikada ne spava.

Itinereri iz New Yorka

  • Karipski itinereri od 7 ili 8 noći, uključuju uplovljavanje u Nassau, Bahame i Ocean Cay MSC Marine Reserve – predivan privatan otok MSC Cruisesa na Bahamima.
  • Bermudski itinereri od 6 noći, uključuju 3-dnevno pristajanje na King’s Wharfu u kombinaciji s par opuštajućih dana plovidbe morem.
  • Itinereri prema sjeveru od 10 ili 11 noći. Uključuju uplovljavanje u Boston, Massachusetts; Portland, Maine; Charlottetown, Otok Princa Edwarda; Halifax i Sydney, Nova Škotska; i Saint John, Novi Brunswick. Itinereri od 11 noći uključuju dodatno uplovljavanje u Newport, Rhode Island.

MSC Cruises gradi u PortMiamiju najveći i najsuvremeniji terminal za kružna putovanja u Sjevernoj Americi. On će po dovršetku izgradnje moći istovremeno primiti tri najveća broda ove kompanije.

MSC Cruises će ponuditi nove pakete nudeći kompletan doživljaj, od početka do kraja. Ovi paketi će uključivati izbor povoljnih letova, smještaj u hotelu sa 4 zvjezdice s doručkom te ostale korisne usluge poput izleta prije krstarenja, pre-check-ina za krstarenje u hotelu, uslugu dostave prtljage iz hotela u brodsku kabinu i privatan transfer do luke. Spomenuti atraktivni paketi će biti dostupni za itinerere broda MSC Meraviglia iz New Yorka, ali i za druge ključne ukrcajne luke kao što su Venecija/Marghera, Monfalcone, Trst, Atena i Miami – za potpun doživljaj bez stresa. Usluga će biti dostupna za nadolazeću ljetnu sezonu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)