MSC Grandiosa

Strogi zdravstveno-sigurnosni protokol MSC Cruisesa čini ova putovanja jednim od najsigurnijih odmora zahvaljujući stvaranju „sigurnog mjehurića“ unutar kojeg gosti i posada provode svoje vrijeme

MSC Grandiosa, perjanica flote MSC Cruisesa, 24. siječnja je isplovila iz Genove te tako nastavila sa svojim planiranim 7-noćnim krstarenjima zapadnim Mediteranom nakon kratke pauze tijekom blagdanskog razdoblja. Privremena obustava plovidbe rezultat je uredbe talijanske vlade kojom su se ograničila kretanja unutar zemlje.

MSC Grandiosa je prvi put poželjela dobrodošlicu svojim gostima u 8. mjesecu 2020., a povratne informacije više od 30.000 gostiju koji su dosad bili na krstarenju su iznimno pozitivne, toliko da su neki gosti produžili svoj boravak na brodu za dodatan tjedan pa čak i više tjedana. Zdravstveni i sigurnosni protokol kompanije pomogao je postaviti standard za čitavu industriju, čineći krstarenja na brodovima MSC Cruisesa jednim od najsigurnijih odmora.

Sigurnost prije svega

Protokol, jedinstven u industriji te odobren od strane talijanske, grčke i malteške vlade, se koristi kao osnova za informiranje i pružanje podrške ponovnom pokretanju kružnih putovanja u drugim dijelovima svijeta. Prije ukrcaja svi putnici prolaze kroz niz zdravstvenih provjera uključujući testiranje na COVID-19 za sve goste i članove posade kao dio sveobuhvatnog zdravstveno-sigurnosnog protokola kojeg je kompanija osmislila u suradnji s međunarodnim stručnjacima. Zdravstveno-sigurnosne mjere uključuju i interventni plan koji se može aktivirati u suradnji s nadležnim tijelima.

Zdravstveno-sigurnosni protokol MSC Cruisesa je osmišljen kako bi se prilagodio razvoju situacije na obali, pa su shodno tome od 11. mjeseca neke mjere unaprijeđene uključujući uvođenje dodatnog testiranja za goste sredinom krstarenja i tjednog testiranja za članove posade uz pojačane mjere dezinfekcije, pridržavanje mjera socijalnog distanciranja te nošenje maski za lice u zajedničkim prostorijama dok se tehnologija usmjerena na goste koristi kako bi se olakšalo identificiranje bliskih kontakata na brodu. Kako bi se sačuvao sigurni mjehurić, gosti mogu napustiti brod samo u sklopu organiziranih izleta kako bi i na obali bili zaštićeni uz primjenu jednakih sigurnosnih mjera kao i na brodu.

Za svakoga po nešto

Perjanica flote, MSC Grandiosa, obitelji se pridružila u 11. mjesecu 2019. godine sa širokim rasponom doživljaja za goste. Legendarna unutrašnja šetnica u mediteranskom stilu društveno je središte broda, s LED nebom na kojem se prikazi izmjenjuju svakih sat vremena. Gosti mogu uživati u bogatoj gastronomskoj ponudi uključujući pet specijaliziranih restorana, a za one koji traže ekskluzivniji doživljaj tu je MSC Yacht Club, brod unutar broda, koji nudi niz privatnih sadržaja uključujući zasebnu palubu s bazenom, lounge salon i restoran te cjelodnevnu uslugu batlera. Dok su na brodu, gosti mogu sigurno i opušteno uživati u brojnim aktivnostima uz primjenu zdravstveno – sigurnosnih mjera, no koje i dalje pružaju bogat i nezaboravan doživljaj.

Podsjećamo da su rezervacije zimskih krstarenja brodova MSC Grandiosa i MSC Magnifica u sezoni zima 2020/2021 od prošlog tjedna otvorene i za putnike iz Hrvatske (uz dosadašnje zemlje Schengena).

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)