Poljubac Gustav Klimt

Što kažete na glazbu, kulturu i povijest? ViennART mreža predstavlja ONLINE premijerni stream: Poljubac iz Beča u četvrtak 14. veljače 2021 u 20:30 sati

Budite dio “digitalnog crvenog tepiha” ekskluzivne filmske premijere.

Povodom ovogodišnjeg Valentinova, dana ljubavi, vodimo vas u najromantičniju bečku palaču Belvedere na scenu na kojoj su predstavljeni najpoznatiji svjetski ljubavnici iz filma “The Kiss” (Poljubac) Gustava Klimta.

Poljubac iz Beča

Slika Poljubac (njemački: Der Kuss) Gustava Klimta, koja je izložena u palači Belvedere u Beču, jedno je od najpoznatijih svjetskih umjetničkih djela. Pridružite nam se na glazbenom i povijesnom putovanju prepunom predivne glazbe, izvanrednih umjetnika, informacija o povijesti umjetnosti i ekskluzivnih intervjua. Posjetite Beč virtualno! Prijenos će imati engleske titlove i trajati će između 60 i 70 minuta.

 Livechat i ekskluzivno natjecanje:

Premijera streama bit će interaktivna za sve korisnike. Razgovarajte s organizatorima i ostalim gledateljima tijekom prijenosa, postavljajte pitanja o Klimtu, glazbi i Belvedereu i iskoristite priliku i sudjelujte u natjecanju.

Ako niste u mogućnosti sudjelovati live, video možete pogledati naredna tri dana i uživati u istinskoj umjetnosti.

Pripremili smo za vas još nekoliko prijedloga za Valentinovo.

Fotografije: PH International Music and Great Entertainment Veranstaltungsorganisations GmbH

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)