Ako slavite Valentinovo kod kuće, a niste vješti u kuhinji, predlažemo vam da pripremu valentinovske večere prepustite onima vještijim od vas. Na vašem stolu moći će se naći tatarski biftek, juneći carpaccio, najbolje štrukle u gradu, kremasti rižoto, quiche lorrain i druge delicije. Iako niste u godinama da “padate” na ružičasto, jednom godišnje si možete dozvoliti i taj luksuz. Naručite za dragu osobu kolač pakiran u stiliziranu okruglu ružičastu kutiju (350 kn) i vjerujte vrijedi svake lipe jer će i sama kutija oduševiti. Kolač se može naručiti i u paketu uz vrhunski šampanjac.  

Jeste li znali?

Ukoliko se ipak odlučite izaći imamo dvije preporuke za vas. Ako ste posebno romantični činjenica da je hotel Esplanade prvi u Zagrebu još davne 1989. u šarmantnom ugođaju Le Bistroa započeo obilježavanje Valentinova neće vas ostaviti ravnodušnim. Le Bistro ovu romantičnu tradiciju nastavlja i danas. Zaljubljenim parovima u svom romantičnom ugođaju pariškog šika nudi doručak à la carte. Nudi i kreativnu à la carte ponudu za ručak i večeru, uz selekciju vrhunskih vina i pjenušaca.

Malo i slatko iznenađenje

Druga preporuka je Esplanade 1925 Lounge & Cocktail Bar. Ambijent pruža intiman ugođaj s pogledom na grad uz raskošnu ponudu koja uključuje poslijepodnevni čaj za dvoje za svega 95 kn. U njemu ćete uživati uz selekciju malih zalogaja i slastica. Upotpuniti ih možete odličnim koktelima vrhunskih koktel-majstora, vinom, ali i odličnim zalogajima poput Club sendviča te najboljom kavom u gradu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)