pjenusave radionice

U hotelu Dubrovnik, u petak 19.3 u 17h održat će se 2 vinske radionice:  Prirodno-pjenušavo: Hrvatska & Slovenija u 17h,  i u 19h Pjenušav Kvarner –  kao prvu najavu 5. Salona pjenušavih vina

Vinsku radionicu PRIRODNO-PJENUŠAVO: Hrvatska & Slovenija, vodit će osnivateljica mreže Salon of Sparkling Wines  – sommelierka dr.sc. Nina Levičnik. Na radionici će se naslijepo kušati 3 hrvatska i 3 slovenska pjenušava prirodna vina. Radionicu PJENUŠAVI KVARNER vodit će dr.sc. Žarko Stilin (direktor WineRi festivala, partnerskog festivala, tajnik Udruženja Vina Kvarnera). Kušat će se 10 kvarnerskih pjenušaca.

Sukladno trenutno važećim epidemiološkim mjerama, poštujući sve razmake  – radionicu će se organizirati za samo 25 osoba (ukupno).  

Program i cijene vinske radionice:

Petak, 19.3.2021. hotel Dubrovnik

17h –  Prirodno-pjenušavo: Hrvatska & Slovenija – 150kn

19h  – Pjenušav Kvarner  – 150kn

Prijave na:  Radovan Černelić – radovan@geniuslocidesign.eu

Najava budućih evenata za ljubitelje pjenušavih vina

Ovim putem najavljujemo još jedan vinski događaj 5. Salon pjenušavih vina Zagreb koji će se održati u petak  11.6. na otvorenom – na najatraktivnijem mjestu u gradu – terasi Oleander hotela Esplanade.    

Kao potpora hrvatskim vinarima i ove će se godine organizirati event Pjenušavi doručci u vinogradu i Pjenušave staze, naravno – na  otvorenom. Radni datumi pjenušavih doručaka: Zagorje 15.5.; Plešivica 25.5.,  19.6 Pavlomir, 11.7 Ilok. Radni datumi Pjenušavih staza u Zagorju: 3.7. i 3.9.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)