Uzmite vrijeme za sebe i počastite se neobuzdanim užitkom. Istražite svoje erogene zone, klitoris i G-točku s novim LELO rabbit vibratorima od medicinskog silikona sigurnog za tijelo. Nanovo izučite umjetnost masturbacije.

Ljubav prema samome sebi ne znači samo da se dobro osjećamo. Ona predstavlja prihvaćanje samog sebe koje proizlazi iz fizičkog, psihičkog i duhovnog rasta. Ta ljubav nije statična jer jednom kad se počnemo prihvaćati onakvima kakvi jesmo, otkrijemo što nas tjera da idemo dalje i što nas ispunjava. Tek tada počinjemo rasti. Ljubav prema sebi ključna je za vašu dobrobit, stoga je LELO, vodeći brend seksualnog wellnessa, odlučio educirati kako si podariti više ljubavi u životu.

Ljubav prema sebi, o kojoj LELO priča, seksualna je ljubav s kojom otkrivate svoje želje i strasti, educirate se kako zavoljeti sebe prije nego što možete voljeti druge. Ljudi su seksualna bića, jedni od rijetkih sisavaca koji se seksaju zbog pukog zadovoljstva, ne samo zbog razmnožavanja. Upravo zbog toga, istraživanje i uživanje u našim tijelima najprirodnija je stvar koja postoji u svemiru. Postavljajući novi standard u tehnologiji ženskog užitka, INA Wave 2™ i INA 3™ zavode i šapću ‘’isprobaj me’’ uz LELO ekskluzivnu WaveMotion™ tehnologiju koja je prvi put korištena u bestselleru Ina Wave™.

Pobrinite se za vlastiti užitak

Kao dodatak ovim revolucionarnim obilježjima, INA Wave 2™ i INA 3™ imaju savršeno postavljene vibrirajuće motore za istovremenu masažu erogenih zona – G-točku i klitoris. Kombinacija unutarnje i vanjske stimulacije stvara ključan duo koji je odgovoran za postizanje savršenog orgazma. Uz pokrete koji imitiraju masažu prstima s LELO WaveMotion™ tehnologijom, INA Wave™ serija dodatnim, prirodnim pokretima masira G-točku. Cijelo vrijeme dok se pomiče gore-dolje, snažni stimulator klitorisa omogućit će vam intenzivne orgazme.

Napravljene od najglađeg, najdelikatnijeg silikona, INA WAVE 2™ i INA 3™ savršen su par čija stimulacija osigurava orgazam svaki put. INA Wave 2™ ima 12 snažnih tipova vibracije i još širi spektar intenziteta, a INA 3™ nudi 10 različitih tipova vibracija – obje nude uzbuđujuće iskustvo istraživanja svog tijela s euforičnim završetkom. Uz kombinaciju klitoralnog i orgazma G-točke osjećat ćete se božanstveno. Imat ćete potpunu kontrolu snage i pritiska tako da ste sigurni da je sve prilagođeno upravo vama, koliko vam vaša freaky strana dozvoljava.

INA Wave 2™ i INA 3™ 100% su vodootporne, tihe i USB punjive. S obzirom na prethodni uspjeh INA Wave™, ne sumnjamo kako će i ova dva proizvoda uskoro postati miljenici svih. Uzmite stvar u svoje ruke i pobrinite se za vlastiti užitak. Pronađite ono što raspiruje vašu vatru i uživajte. Zabavite i volite se.

INA Wave 2™

  • WAVEMOTION™ tehnologija koja oponaša masažu prstima s dubokim i zadovoljavajućim vibracijama.
  • Širok raspon 12 različitih vibracija.
  • 30% više snage za intenzivnije i dublje vibracije.
  • Boje: Cerise, Purple, California sky.

INA 3™

  • Raspon od 10 različitih intenziteta.
  • 30% više snage za intenzivnije i dubolje vibracije.
  • Dugotrajnija baterija za brojne sate užitka.
  • Boje: Coral red, Seafoam, Seaweed.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)