Atopijski dermatitis je nažalost sve češća kronična upalna bolest kože, kod koje se izmjenjuju razdoblja egzacerbacije (pogoršanje) i razdoblja remisije (poboljšanje)

Ključ preuzimanja kontrole nad atopičnom kožom je u produljenju faze poboljšanja, odnosno smanjenju učestalosti pogoršanja. To se prvenstveno može postići pravilnom i ustrajnom higijenom i njegom kože, pri čemu su naročito važni emolijensi, jer atopična koža nikada ne miruje, a upalni markeri su uvijek prisutni, čak i kada to nije vidljivo golim okom. Uz jačanje oštećene kožne barijere, primjenom prilagođenih proizvoda za higijenu i njegu kože sklone atopiji postupno se produljuje i vrijeme između dviju faza pogoršanja.

I to je to, čini se da taj notorni atopijski dermatitis uopće nije toliko strašan. Ali kako to često biva, dogodi se život. Stvari ne idu uvijek onako kako smo planirali, pa mnogim oboljelima nije lako ustrajati u njezi kože. Zapravo, dvije glavne pritužbe atopičara su prekomjerni svrbež i pridržavanje preporuke o svakodnevnoj primjeni emolijensa koje je mukotrpno i odraslima, a pogotovo djeci. Stoga mnogi s vremenom odustanu i tako dopuste suhoći i svrbežu da pobijede. Kako bi svakodnevna rutina nanošenja emolijensa od naporne obveze postala zadovoljstvo, stručnjaci Laboratorija A-Derma osmislili su inovativno rješenje: A-Derma Exomega Control emolijentni sprej, prvi prirodni emolijentni sprej uz koji će njega atopične kože biti zabavna poput igre.

Umirenje udaljeno samo jedan pšššššš

Prvi prirodni emolijentni sprej nadopunjuje liniju Exomega Control emolijensa i dobro će nam doći u onim danima kada smo u strci, a trebamo uvesti novu rutinu u dnevni raspored djeteta. S mogućnošću primjene 360°, iz različitih položaja, čak i ako je okrenut naopako, ovaj sprej raspršit će nevoljkost i otpor prema njezi. U samo nekoliko potisaka spreja za lice i tijelo nanošenje emolijensa postaje dječja igra za sve uzraste, a može se primjenjivati od rođenja. Fluidna i neljepljiva tekstura brzo se upija, što omogućuje lako i brzo odijevanje – osobina koju će svaki roditelj i dijete itekako cijeniti.

Exomega Control proizvodi svakodnevno uspješno djeluju na iritacije i svrbež zahvaljujući umirujućem djelovanju ekstrakta organski uzgojenih izdanaka Rhealba® zobi. Da bi se učinkovitost maksimalno povećala, ovaj je ekstrakt u kombinaciji s BioVect® tehnologijom: vektori prirodnog podrijetla olakšavaju transport i apsorpciju djelatne tvari u gornjim slojevima epidermisa. Filaxerin®, u kombinaciji s vitaminom B3, ojačava poroznu barijeru atopične kože. Trigliceridi, biljni glicerol i shea maslac imaju relipidirajuće djelovanje i osiguravaju ugodnost.

Clean & Green

Vjeran svojoj misiji, brend A-Derma razvija prirodne i predane, Clean & Green proizvode.

Prirodna formula: Exomega Control emolijentni sprej sadrži 97 % sastojaka prirodnog podrijetla. Rhealba® zob je iz organskog uzgoja. Formula ne sadrži silikone i parfem.

Eko-dizajnirano pakiranje: Unutar spreja nalazi se hermetična vrećica koja sadrži i štiti formulu. Dušik, koji pokreće sprej, inertni je plin koji udišemo prirodno. Smješten između vrećice i stijenki boce, nije u kontaktu ni sa samom formulom ni s okolišem.

Eko-odgovorno pakiranje: Bočica Exomega Control spreja je reciklabilna! Kad se isprazni, dajte joj drugi život stavljajući je u kantu za sortiranje. Aluminij je materijal koji se može beskonačno reciklirati. Za primjer, ovi sprejevi mogu imati drugi život nakon što se recikliraju: 50 recikliranih sprejeva = 1 bicikl!

A-Derma Exomega Control emolijentni sprej (200 ml): 159,89 kn

                                                   

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)