Mostarac

Koliko ste samo toga proživjeli u životu…muke odrastanja, školovanja, traženje posla i izgradnje karijere. A da ne govorimo o ljubavnim usponima i padovima, vjenčanjima i prekidima, djeci i njihovom odrastanju. Je li životni stres ostavio traga na vašem osmijehu? Je li vaš osmijeh jednako mlad i zdrav kao u dvadesetima?

Velika većina zrelih ljudi odgovorit će negativno na ovo pitanje. Nedostatak ili istrošenost zuba, promjena boje, neravni  i oronuli zubi… sve su to posljedice koliko genetike, toliko i samog životnog stila. Srećom, suvremena dentalna medicina može odgovoriti na sve izazove modernog načina života.

O Dental centru Mostarac

Dental centar Mostac nalazi se u Zagrebu gdje djeluje već 15 godina. Tim predvodi dr. Berislav Mostarac koji je specijaliziran za estetiku osmijeha, implantologiju te parokirurgiju u najboljim svjetskim edukacijskim centrima (Milano, Los Angeles, Sao Paolo, Miami).  Naš tim dentalnih stručnjaka učinit će sve da sačuva sve zube koje je moguće spasiti.  Tu se osobito ističe doc.dr. sc. Ivona Bago, docentica na Zavodu za endodonciju i restaurativnu stomatologiju Stomatološkog fakulteta u Zagrebu. Tajnica je i predstavnica Hrvatskog endodontskog društva pri Europskom endodontskom društvu.

Sam dentalni centar objedinjuje najmoderniju tehnologiju koja značajno skraćuje vrijeme dolazaka pacijenata. Primjerice, u našem CAD/CAM digitalnom centru moguće je izraditi i ugraditi bezmetalnu cirkonsku krunicu savršeno prirodnog izgleda u samo 24 h!

Tri najčešćih dentalnih radova za pacijente u najboljoj i zreloj životnoj dobi

Naše pacijenti u najboljoj i zreloj životnoj najčešće traže sljedeće radove: ugradnja krunica/zubnog mosta, ugradnja zubnih implantata ili All-on-4-a te Smile Makeover by dr. Mostarac.

Ugradnja krunica/zubnog mosta u CAD/CAM digitalnom centru by dr. Mostarac

Živimo u 21. stoljeću i u 4. tehnološkoj revoluciji. Želimo li zdravlje i estetiku osmijeha prepuštati metodama iz 20. ili čak 19. stoljeća? Mi smatramo da ne. Zbog toga smo, sufinancirani sredstvima EU fondova, oformili CAD/CAM digitalni centar. Vrhunske bezmetalne cirkonske krunice, ljuskice ili mostovi savršeno prirodnog izgleda u našoj su klinici dostupne zahvaljujući najsuvremenijoj  CAD/CAM tehnologiji. Digitalno uzimanje otisaka, digitalno planiranje i izrada novih zuba te kompjuterska preciznost eliminiraju mogućnost pogreške i značajno smanjuju broj dolazaka. Jednostavnije radove možemo izraditi i ugraditi u samo 24 h. Saznajte više na: https://www.dr-mostarac.hr/cad-cam-tehnologija/

Ugradnja zubnih implantata

Najbolji znanstveno dokazan način nadoknade zuba koji nedostaje je upravo ugradnja implantata. Naime, u samo dva mjeseca nakon gubitka zuba, dolazi do značajnog gubitka kosti. Zahvaljujući zubnim implantatima, ponovo ćete moći uživati u svojim omiljenim jelima i smijati se punim osmijehom.  Dental centar Mostarac je preporučena klinika za ugradnju implantata od strane Nobel BIocarea, svjetskog broj 1. u implantatima. Glavna razlika između naše i ostalih klinika je ta što je za cijeli postupak ugradnje odgovorna jedna jedina osoba, doktor Berislav Mostarac, vlasnik. On će uložiti vrijeme, znanje  i iskustvo kako bi Vam pomogao riješiti dentalni problem. Smatramo da su ovo dovoljni razlozi da se osjećate sigurno u našim rukama. Doktor Mostarac i Nobel Biocare, svjetski broj 1 u zubnim implantatima, Vam jamče da će rad biti na svjetskoj razini. Saznajte više na: https://www.dr-mostarac.hr/zubni-implantati/

Ugradnja All-on-4

Ponekad su svi zubi toliko istrošeni ili ih previše nedostaje da je jedino rješenje kompletna rekonstrukcija osmijeha metodom All-on-4. U našoj klinici koristimo originalni Nobel Biocare All on 4 koncept. Kod ovog patentiranog koncepta zubni implantati se ugrađuju pod određenim kutem i rasporedom te se zbog toga se mogu odmah opteretiti. U istome danu pacijentu postavljamo privremeni zubni most s kojim već sutra normalno funkcionira. Nakon 3 ili više mjeseci, kada zubni implantati srastu s kosti, ugrađujemo trajni fiksni zubni most. Saznajte više na: https://www.dr-mostarac.hr/all-on-4/

Smile Makeover by dr. Mostarac

Čak 75% ljudi  vjeruje kako neatraktivan osmijeh smanjuje osjećaj zadovoljstva sobom. Priznajte, bilo bi lijepo doživjeti taj osjećaj da upravo svojim osmijehom obarate s nogu svoju okolinu. Dr. Berislav Mostarac specijaliziran je u području estetike osmijeha na sljedećim  radionicama i institutima:

  • Digital Smile Design Superweek by Christian Coachman, Miami, USA
  • Masterclass iz estetske stomatologije, Sao Paolo, Brazil
  • Competence in aesthetics Beč, Austria

Osnovna prednost Smile Makeovera by dr. Mostarac leži u Digital Smile Design protokolu. Naime, nakon prvog pregleda i dijagnostike, gdje vas pažljivo saslušamo i identificiramo vaše želje i potrebe, slijedi Digital Smile Design. Dr. Mostarac će vam napraviti plan terapije koji je potreban za realizaciju osmjeha iz snova i digitalnu simulaciju vašeg novog osmijeha na vašoj slici. Tako ćete moći vidjeti kako bi novi osmijeh izgledao na vama prije same ugradnje. U ovoj fazi moguće su i korekcije. Kada ste potpuno zadovoljni digitalnom simulacijom osmijeha, slijedi izrada probnog osmijeha koji ćete probati u vašim ustima. Svjesni smo da u novi osmijeh ulažete svoje vrijeme i novac.  Upravo ovo precizno planiranje novog osmijeha u potpunosti eliminira mogućnost pogrešaka i nezadovoljstvo pacijenata.  Nakon usuglašavanja u vezi probnog osmijeha slijedi  izrada i ugradnja novih zuba.

Smile Makeover by dr. Mostarac uključuje brzi smile makeover, kod zdravih zuba  uz ugradnju ljuskica (3 – 14 dana), kao i smile makeover koji zahtijeva ortodontsku terapiju (trajanje je moguće već od 6 tjedana uz Inman Aligner, prozirni mobilni aparatić). Ponekad je potrebno i ugraditi implantate ili korigirati zubno meso (eliminacija „gummy smilea“). Svaki je smile makeover individualan te je prvi pregled najbolji početak. Saznajte više na: https://www.dr-mostarac.hr/smile-design/

Vrsne ruke naših doktora u kombinaciji sa superiornom tehnologijom 21. stoljeća dat će vam osmijeh kakvog ste oduvijek željeli potpuno prirodnog izgleda. Ako tražite kvalitetu na pravom ste mjestu. Možemo biti prvi izbor i za Vaš osmijeh. Dobrodošli!

1 komentar

  1. Mama razmišlja o All in 4. Hvala na sažetoj informaciji.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)