Zdrava glava

Znate li da smo u cijelosti odgovorni za svoja životna iskustva? Znate li da svaka misao koju sada imamo kreira našu budućnost? Znate li da svojim osjećajima i načinom razmišljanja kreiramo svoja iskustva i svoju stvarnost i određujemo ponašanje drugih osoba prema nama. Znate li da ćemo, ako postignemo mir i harmoniju naših misli, pronaći ih i u svojim životima? A znate li da vrijedi i obrnuto?

Drugim riječima, naša podsvijest će prihvatiti sve ono u što sami vjerujemo. Tamo gdje stvarno živite vi, ja i svi ostali, nivo je ispod svjesnoga, nazvan podsvjesni um. Podsvijest je poput računala; u njoj se nalaze programi nastali utjecajem roditelja, okoline i životnog iskustva. Podsvijest ne razlikuje dobre i loše informacije i jednostavno sve prihvaća. Mi djelujemo prema programima koji se nalaze u našoj podsvijesti. Podsvijest nam daruje sve što je u skladu s programima koji se nalaze u njoj i tako je sve dok ih ne promijenimo.

Sve što ste do sada doživjeli, određeno je vašim mislima i uvjerenjima iz prošlosti. To pripada prošlosti i zauvijek je iza vas, a jedino što je važno je trenutak u kojem ste sada i ono što ste sada odabrali misliti i vjerovati. Ovim što mislite sada, određujete svoju budućnost. Vaša moć je u sadašnjem trenutku.

Sva, baš sva vaša iskustva, dobra ili loša, vanjske su posljedice vaših unutarnjih misli. U osnovi svega je misao, a misao se može mijenjati. Promijenite svoje misli i promijenit ćete svoj život. Vaša će vam podsvijest pomoći da postignete sve što želite. Na vama je da naučite surađivati s njom i iskoristiti njezinu moć.

Vaša podsvijest mora imati jasne upute da bi vas odvela onamo kamo želite. Kada vaša podsvijest vidi da vam je jasan smjer kojim želite ići, doći ćete mnogo brže do odredišta. Energija koju stvara jasna misao, pretvara se u stvarnu materijalnu energiju koja se oblikuje u rezultate.

Kroz hipnozu omogućite vašoj podsvijesti red i dopustite da vas vodi. Ne morate joj govoriti kako da stigne tamo, jer ona zna najbolji način.

Bez obzira na to kakav bio vaš program u podsvijesti, vi ga možete promijeniti SAMOHIPNOZOM i HIPNOZOM. Pomoću hipnoze učinite svoj život onakvim kakav ste oduvijek željeli. Ostvarite svoje snove i postanite pravi vi. Vaša zdrava glava stvara uspjeh u vašem životu.

Hipnoza – put do vašeg cilja

Jeste li znali da hipnoza i samohipnoza mogu biti učinkovita pomoć za:

 • Uspjeh u životu
 • Smanjenje tjelesne težine (mršavljenje)
 • Prestanak pušenja
 • Otpuštanje stresa i punjenje energijom
 • Strah od letenja
 • Otklanjanje blokade i nelagode pri govoru stranih jezika
 • Mučninu u vožnji
 • Poslovni uspjeh
 • Bolje sportske rezultate
 • Poboljšanje memorije i učenja (za djecu i odrasle)
 • Strah od javnog nastupa (trema)
 • Povećanje samopouzdanja

I još… I još…

ZDRAVA GLAVA d.o.o.

Danijela Lovinčić

ovlašteni hipnoterapeut OHTC

Hećimovićeva 6

10 000 Zagreb

Hrvatska/Croatia

Tel: +385 (0)95 1996 829

E-mail: zdravaglava@zdravaglava.hr

Web: www.zdravaglava.hr

Radno vrijeme: prema dogovoru

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)