Givenchy reinterpretira svoj kultni balzam za usne, otkrivajući novu formulu mramorne teksture u kojoj se boja ulijeva u njegu kože

Novi Rose Perfecto sadrži 95% sastojaka prirodnog podrijetla i predstavlja neviđenu paletu Givenchy boja. Obložene sjajnim, svježim sjajem, usne su prirodno proljepšane. Izgledaju zaglađeno, umireno i nahranjeno uz efekt punijih usana; otkrivajući iz dana u dan zdraviji sjaj.

Tajna obojane njege

Rose Perfecto balzam otkriva prirodnu ljepotu usana i suptilno naglašava njihovu boju, a istovremeno pruža hidrataciju i ugodu. Što je u srcu ovog balzama? Prava njega kože, izgrađena oko tri ključna sastojka:

ULJE RUŽIČASTOG PAPRA

Glavna zvijezda, aktivni sastojak asortimana, sakupljen ekološki prihvatljivom ekstrakcijom.

ULJE SJEMENKI RUŽE

Bogat esencijalnim masnim kiselinama, čiji se djevičanski ekstrakt dobiva jednostavnim postupkom hladnog prešanja, bez upotrebe otapala.

SHEA MASLAC

Ima nekoliko blagodati (hranjivost, zaštita, obnova…) te pomaže u njegovanju i očuvanju usana.

Formula također uključuje hijaluronsku kiselinu koja privlači vlagu i derivat vitamina C koji je dobro poznat po svom učinku regeneracije i čvrstoće usana. Pomiješani u glatkoj, nježnoj, osjetnoj teksturi, svi se ovi sastojci kombiniraju kako bi spriječili usne od dehidriranosti i isušenosti, uz svakodnevnu zaštitu.

Cilj učinkovitosti

Balzam Rose Perfecto – obećanje dugotrajne ugode – vlaži usne 24 sata, osigurava 8 sati efekta punijih usana te mu je postojanost do 6 sati. Iz dana u dan, vaše usne postaju zdravije nego ikad. Više od samo nevidljivog filtera, balzami Rose Perfecto omogućuju svima da potvrde svoju jedinstvenost, potiču nas kako biti svoji, te kako se osjećati dobro, istodobno ističući svoju prirodnu ljepotu.

Couture balzam

Vjeran kodovima već amblematičnog ruža za usne, Rose Perfecto sadrži osvježenu  puderastu, ružičastu kožnu futrolu kako bi se uklopio u izgled ruža Le Rouge. Njegov tanak štap postaje izdašniji; sada na svom kraju ima logotip, koji se stapa sa zapanjujućim mramornim elementima.

Mramorna panorama

Za prirodno poboljšane usne, Nicolas Degennes, Givenchyjev umjetnički direktor šminke i boja, osmislio je novu paletu boja koja se sastoji od 10 Couture nijansi, prožete krajnjom mekoćom. Paleta se otvara i otkriva nijanse koje mogu suptilno uljepšati bilo koji ten, od najsvjetlijih do najtamnijih.

U skladu s ružičastim duhom, sve su potpuno svježe i prirodne, u rasponu od nude tonova do intenzivnijih nijansi. Uključuju kultnu nijansu br. 001 prožetu eozinom, bojom koja reagira u kontaktu s pH usana za prilagođeni učinak na svakoj pojedinoj ženi. Ali i crvene nijanse br. 333 i br. 37, koje su izravna referenca na boje koje su zvijezde raspona ruževa Le Rouge.

Koja je odlika ovih esencijalnih nijansi? Njihov mramorni štapić, hrabar potpis Maison-a (modne kuće), koji se zabavlja igrajući se svojim efektima i odsjajima… Mramorna tekstura nijansi se topi nanošenjem ostavljajući ujednačen, dugotrajan sjaj na usnama.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)