hogl

S kolekcijom proljeće/ljeto 2021 Högl je u proizvodnji napravio važne korake prema održivoj budućnosti. U Hrvatskoj nastavlja podržavati lokalnu zajednicu kroz suradnju s domaćim dizajnerima i modnim kućama. Nova kampanja Högl – Longing for nature predstavlja ključne naglaske kolekcije, a zanimljive modne priče osmislile su poznate hrvatske blogerice i stilistice Ana Bacinger, Barbara Repe i Ana Matutinović.

Stilistica tvrtke Style&Wings Ana Matutinović spojila je Högl s glasovitim brendom A’marie dizajnerice Anamarije Brkić. A’marie u proljetnoj kolekciji nazvanoj Pretty Woman donosi jednostavnost i minimalizam, ali i statement kreacije koje oduševljavaju na prvi pogled. Uz njih savršeno pristaju sandale s finom prepletenom kožom, polucipele sa zanimljivim blok potpeticama i neodoljive tenisice cvjetnog uzorka.

Högl od jutra do mraka

Ana Bacinger je odabrala tri prekrasna kompleta modne kuće Varteks i prikazala trendove za urbane žene u različitim svakodnevnim situacijama – na poslu, u slobodno vrijeme, na druženjima i večernjim izlascima. Sandale s blok potpeticama ove sezone su must have, kao i retro tenisice, a kada su torbe u pitanju, sve je dopušteno: voluminozne i nagužvane, elegantne u pastelnim tonovima i velike torbe minimalističkog dizajna.

Crnobijela ženstvenost

Barbara Repe u svojoj modnoj priči predstavlja kreacije Diane Viljevac, odlične odjevne kombinacije od prirodnih materijala u crnoj i bijeloj boji koji svojim jedinstvenim dizajnom nude originalnost i naglašavaju ženstvenost. Natikače, ravne ili s potpeticama, nezaobilazne su ljetne suputnice, a bijele cipele ove sezone svakako spadaju među najpoželjnije. Osim šarmantnih torbica i modernih remena, važan modni dodatak su marame koje se mogu nositi na bezbroj načina.

Održivost je zalog za budućnost

Zadovoljiti potrebe današnjice, a pritom sačuvati prirodu za buduće generacije, vizija je koja koja vodi Högl u novom smjeru. Osim obnovljivih prirodnih vlakana i recikliranih polimera, Högl u proizvodnji svoje vrhunske obuće koristi kvalitetnu kožu certificiranih dobavljača. Oni jamče proizvodni postupak uz uštedu resursa i bez onečišćenja prirode.

Video za Höglovu kampanju potpisuje Kadar22, fotografije Zvonimir Ferina, tim Studija Marcela se pobrinuo za šminku i frizure Hane, Pavle i Lućane, sjajnih manekenki agencije Talia model, a za rustikalni piknik u šumi zaslužan je Catering tim Lisak.

Cijelu Högl kolekciju pogledajte na https://hoegl.com/at-de/

Video: https://we.tl/t-1PPO466Uvq

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)