Svijet pun kreativnosti, nadahnuća i inovacija. Tu se kreativni umovi susreću s najmodernijom tehnologijom koja jamči najvišu kvalitetu. Marc Cain je svjetski uspješan brend i može se pohvaliti vodećom pozicijom na tržištu u premium segmentu ženske odjeće.

Kombinacija inovativne estetike i ležernosti

Marc Cain kombinira osjećaj za estetiku i umjetnost s ležernošću, inovativnim razmišljanjem i ekskluzivnošću. Dizajniraju i stvaraju komade koji prate žene u njihovom svakodnevnom životu. Moda koja je uvijek malo drugačija, a opet uvijek ona sama. Prepoznatljiv i nepogrešiv. Marc Cain je izjava ljubavi prema ženi koja živi ovdje i sada, samopouzdana je, otvorena i znatiželjna. Voli biti žena i izražava se kroz ono što nosi – ženstveno i prirodno. Ona ne zna za godine; ona je zbroj njezinih iskustava i dojmova te prolazi kroz život pozitivno i ležerno. Njihove kolekcije su jednako svestrane kao i žene koje ih nose.

Made in Germany – garancija vrhunske kvalitete

Marc Cain je jedan od rijetkih njemačkih proizvođača odjeće koji još uvijek ima vlastite proizvodne pogone u Njemačkoj. Još od 1973. Marc Cain ostaje vjeran svojoj viziji kroz jedinstveni dizajn pletenine, izvanredne grafike, blistave boje i odjeći visoke kvalitete. Intenzivno surađuju s novim tehnologijama za proizvodnju trikotažnih kreacija koje nose našu oznaku kvalitete 100% Made in Germany. Osim toga, koriste tehnološki postupak inkjet koji ne samo da daje boju, već čini da omiljeni komadi sjaje. Ali umjetnost nije samo u dizajnu: važno je pažljivo odabrati najinovativnije i najbolje materijale i stvoriti modu koju žene cijene i vole već više od četiri desetljeća. Jako im je važno jasno razumijevanje odakle dolaze njihovi materijali i kako se dobivaju.

Cilj im je uskladiti visoke zahtjeve postavljene prema našim dizajnerskim proizvodima s ostalim bitnim aspektima održivosti. To također uključuje kontinuiranu potragu za inovativnim i ekološki prihvatljivim sirovinama. Holistički osjećaj odgovornosti, bez ugrožavanja visoke kvalitete i dizajna – to je osnova njihovog djelovanja.

Beskompromisna udobnost

Žena je najljepša kad se osjeća dobro. Marc Cain ne želi raditi kompromise oko onoga što dodiruje Vašu kožu. Žele da dugo uživate u svojim omiljenim predmetima i jedinstvenoj udobnosti nošenja. Samo ako materijal može udovoljiti njihovim standardima visoke kvalitete, bit će uvršten u Marc Cain asortiman. Uvijek posvećuju posebnu pažnju najvišim zahtjevima koje sami postavljaju prema dizajnu, kvaliteti, materijalima, inovativnim metodama obrade i prilagodbi. Ono što Marc Cain čini jedinstvenim je posebna napetost koju stvara suptilna interakcija različitih materijala i silueta – živahnih, izražajnih i nekompliciranih.

Ljetno sniženje

Posjetite Marc Cain Store u Zagrebu u Vlaškoj ulici 26, gdje se već deset godina njeguje osobni pristup i zajednica zadovoljnih žena koje se uvijek vraćaju, što je ujedno najveći pokazatelj uspješnosti i kvalitete.

Sada je cijela kolekcija proljeće i ljeto 2021. na sniženju tako da ćete sigurno povoljno pronaći neki odjevni predmet koji je savršen baš za Vas! Također, ubrzo očekuju i novu kolekciju a kako će izgledati, pogledajte u Fashion Filmu pod nazivom ‘How Wonderful‘!

Kratki opis filma

U novom modnom Marc Cain filmu ”How Wonderful” ili “Kako divno” za sezonu jesen/zima 2021. susreću se dva kontrastna svijeta. Priroda služi kao izvor inspiracije stvarajući okvir za izgled koji je opušten i ugodan. Moto sezone jesen/zima 2021. “Kako divno” temelji se na trenutnoj želji da crpimo snagu iz prirodnog svijeta.

Film teži poigravanju s kontrastima. Analogni i digitalni. Urbano i ruralno. Pahuljasti i glatki materijali. Dinamika se stvara korištenjem brzih sekvenci i promjena u perspektivi. U središtu filma je susret između stvarnih modela i virtualnih avatara: susret djeluje prirodno i omogućuje spajanje analognog i digitalnog svijeta. Gledatelj je duboko uronjen i doživljava uzbudljive osjetilne dojmove koji odražavaju snagu i ljepotu svijeta prirode. Suprotno tome, vizuali arhitekture velikog grada djeluju cool i apstraktno. Izgledi se savršeno stapaju u cjelokupnu sliku i nastavljaju priču o kontrastima i u materijalima. Mekano se susreće sa rustikalnim, jezgrovito se kombinira s glatkim; dlakavo sa sjajnim. Pletenine se posebno kreću od zavodljivih do elegantnih, uvijek s visokokvalitetnom tehnikom obrade.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)