Notes of Zagreb

Ako ne znate saznati ćete od etabliranog zagrebačkog branda Notes of Zagreb, posebno popularanog među stranim turistima. Oni njihove proizvode kupuju kao suvenir da ih podsjeća na Zagreb kada se vrate kući.

Brend Notes of Zagreb prisutan je na hrvatskom tržištu od 2015. godine, a u tako kratkom vremenu stekao je mnoštvo poklonika. Etablirao se kao mjesto koje morate posjetiti prilikom odabira mirisa za dom/ured i posjeta hrvatskoj metropoli. Vlasnici brenda, Alma Pavetić i Nino Ivković, svakim novim mirisom nastoje vjerno dočarati neku od zagrebačkih znamenitosti. Bilo da se radi o ulici, spomeniku ili kulturi, svaki je poseban. I sama trgovina, smještena u strogom centru grada u Skalinskoj ulici, odaje počast nekim ljepšim vremenima, kada su kvaliteta, dizajn i na kraju, sama umjetnost imali puno veći značaj u društvu.

Za svakoga po nešto

Brend u svojoj bogatoj ponudi mirisa za dom ima širok asortiman difuzora, sprejeva i svijeća. One će oplemeniti svaki prostor i učiniti ga prepoznatljivim. Jedan od načina da vašem domu ili uredu osigurate neprekidan izvor mirisa moguće je postići uz veliki izbor mirisnih difuzora za prostore. Ako ste pak pobornici svijeća, čiju današnju popularnost više ne vežemo samo uz izvor svijetlosti, na pravoj ste adresi. Njihove svijeće se odlikuju po ručnoj izradi od sojinog voska s vrlo visokim udjelom mirisnih ulja.

Asocijacija na zagrebačke znamenitosti

Svi mirisi vezani su uz neku od znamenitosti grada Zagreba te tako usko dočaravaju ime uz koje se miris veže. Kad se govori o difuzorima, jedan nosi naziv jednog od najpoznatijih trgova u Zagrebu ‘The Floral Square’. Jasno je da se radi o mirisu koji pruža osjećaj svježine, osjećaj koji imate prilikom šetnje Cvjetnim trgom. Ali kad se radi o difuzoru imena ‘The Witch of Grich’ onda je odabir sastojaka nešto kompliciraniji i mističniji. Arome mirisa se biraju temeljem flore koja se nalazi u Zagrebu i njegovoj okolici. Uvijek se nadodaju i sastojci koji nisu usko vezani za geografsko područje. Nit vodilja koje se vlasnici brenda uvijek drže, je ta da finalni miks sastojaka, odnosno aroma mora vjerno dočarati ime proizvoda. ‘Le Jardine de Lenucci’, ’10000 Agram’ ili ‘Orient Express’ su samo neka od zanimljivih i upečatljivih imena proizvoda kao i sami njihovi mirisi.

Na vama je da odaberete miris koji vama i vašem karakteru najbolje odgovara. Za čarobnu atmosferu pobrinut će se kreacije brenda Notes of Zagreb u njihovoj trgovini ili na internet stranici.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)