Uskršnji dekori

Kroz nekoliko jednostavnih koraka vaš dom će zasjati u pravom uskršnjem duhu. Upravo kod kreiranja nove uskršnje kolekcije željeli smo da dekori budu od prirodnih materijala oplemenjeni prvim proljetnim cvijećem

Predivno je kada cijela kuća odiše dekoracijama koje su stilski povezane. Inspiracija nam je bila priroda koja se budi u proljeće i prirodni dekori. Tako smo u ručno pleteno gnijezdo od lijana zasadili lukovice mini narcisa koje u dom unose neodoljivi miris proljeća, dodatni dekor čine nježna perja i prirodna jaja. Za osobe profinjenijeg stila gnijezdo smo smjestili na stakleni etažer s elegantnom nogom. Oba gnijezda su idealna kao dekor blagdanskog stola, a super će se uklopiti i na nižoj komodi u vašoj dnevnoj sobi.

Nezaobilazna maslina

Vjerujemo kako bez masline ne može proći Uskrs te smo od svježih grančica masline ispleli bogati vijenac za vrata koji može poslužiti i kao gnijezdo u koje ćete smjestiti lijepo obojene pisanice ili kuhana jaja za uskršnji doručak. Vijenac ispleten od maslina lijepo će izgledati i na zidu vaše blagovaonice ili dnevne sobe jer dekoriran bogatom satenskom trakom izgleda elegantno i fino.

Vjenčić od brezinih šiba

Vrlo zanimljiv i totalno prirodan je vjenčić od brezinih šiba s dodatkom masline i eukaliptusa te vrlo elegantnim paunovim perjem. Vjerujemo kako ćete baš njime gostima izmamiti osmijeh već na ulazu. Pobrinuli smo se i za ljubitelje cvijeća te od najfiniji proljetnica napravili bukete koje smo uklopili u uskršnju priču.

Sve uskršnje dekoracije možete naručiti u Lela designu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)