Lela Design

Želite prijatelje ostaviti bez daha ne samo hranom nego wow ambijentom i atmosferom s puno dobrih emocija

Donosimo vam savjete kako uz nekoliko jednostavnih koraka do savršene večere. Za početak odaberite dva stolnjaka koja se tematski uklapaju uz večeru. Naša preporuka su stolnjaci različitih boja npr. jedan sivi, a drugi laneni koje nonšalantno prebacite preko stola s time da gornji stolnjak ne mora biti pravilno složen, dapače, neka radi poprečnu liniju baš kao na slici, time postižete opuštenost i ležernost same večere.

Zatim na stol postavite podtanjure, pribor za jelo, salvete i čaše i tek tada se napokon možete poigrati dekoracijama.

Koje dekorativne materijale odabrati?

  • Ukrasno zelenilo – predlažemo ono za koje ste sigurni da ima duži vijek trajanja – dugački bršljan, eukaliptus, lovor ili maslinove grane.
  • Cvijeće – savjet je sezonsko cvijeće koje vam je dostupno (tulipani, ruže, ranunkule, divlja mrkva ..)
  • Svijeće – neizostavne su za postizanje dobrih emocija i ugodne atmosfere

Detalji koji čine razliku?

Ukrasno zelenilo koje ste odabrali za ovu priliku jednostavno položite na sredinu stola. Cvijeće stavite u niže staklene vaze, bilo bi dobro da raspolažete s 3 do 4 vaze za koje nije nužno da budu identične, čak dapače, interesantnije je kada su različite. Vaze s cvijećem postavite na sredinu stola između ranije postavljenog zelenila.

Stižu gosti…

Ne zaboravite zapaliti svijeće jer to je najbolji način da goste oduševite već pri dolasku. Paljenjem svijeća stol je spreman za nezaboravnu večer s vašim dragim prijateljima, naravno uz neko dobro vino i hranu koju ste spremili upravo za njih! Nadamo se da niste zaboravili na desert.

Nemate vremena, a ipak želite zadiviti goste

Radite po cijele dane ili vam je pak večer toliko važna da ne želite ništa prepustiti slučaju.

Uvijek postoji jednostavno rješenje, a to je da organizaciju prepustite profesionalnom timu koji će sve odraditi za vas. Lela Design je studio koji preko 25 godina organizira nezaboravne privatne događaje (rođendane, krštenja, vjenčanja, zaruke…) te raspolažemo velikim brojem najkvalitetnijih dobavljača (catering, slastičari, koktel majstori …) i sve ono što je neophodno da događaj bude dugo prepričavan i zapamćen među vašim gostima (unikatne cvjetne dekoracije, inventar, rasvjeta …)

I ono što je najbolje – dok se vi šminkate i oblačite – postavlja se i dekorira stol, a na vama ostaje samo da u miru i bez stresa uživate s prijateljima. To se zove uživancija!

Fotografije: Sara Dombre

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)