Hogl

Odnositi se s poštovanjem jednako prema čovjeku kao i prema prirodi, vizija je koja vodi Högl u novom smjeru. Kolekcijom proljeće/ljeto 2021 učinjeni su važni koraci na putu prema održivoj budućnosti.

Nova Höglova kolekcija fokusirana je, moderna i inovativna u težnji za postizanjem što veće održivosti. U proizvodnji se koristi koža certificiranih dobavljača koji jamče proizvodni postupak bez onečišćenja prirode i uz uštedu resursa. Potplati se izrađuju od djelomično recikliranih polimera. Za gornje dijelove koriste se obnovljiva prirodna vlakna poput rafije dok su vezice su izrađene od tencela.

Inspiracija 70-e

Ususret proljeću Högl za početak nudi moderne, ležerne komade kreirane za aktivne i samopouzdane žene koje se odlično osjećaju u spoju sportskog i elegantnog. Dizajn je pročišćen od svega suvišnog, podređen je maksimalnoj udobnosti i oplemenjen diskretnim detaljima, a u nekim modelima i ove sezone se osjeća popularni trend: inspiracija 70-im godinama prošlog stoljeća. Ženstvenost je naglašena bojama među kojima prevladavaju mekani, prirodni tonovi, no prava vladarica sezone je ipak bijela.

Cijelu kolekciju pogledajte na https://hoegl.com/at-de/

Fotografije: Högl Shoe Fashion

1 komentar


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)