Frewywille

Nova FREYWILLE narukvica Spring sinonim je za fuziju vrhunskog ručnog rada, autentičnog bečkog zanatstva te modernog dizajna.  Posvećena je radosti, ljubavi i novim počecima, a utjelovljuje  po mnogima jedno od najljepših godišnjih doba – proljeće.

Ovaj elegantan dizajn s naglaskom na minimalizam, skriva posebnu priču o neraskidivoj vezi između dva bića. Dok nježno obavija zapešće, narukvica povezuje dva ukrasna, kružna oblika ručno oslikanog emajla. Dinamika postignuta različitom veličinom emajla, budi asocijacije na suprotnosti povezane nevidljivom sponom. No te suprotnosti su samo prividne. Baš poput krugova različitih oblika. Ono što nas zapravo povezuje s drugim bićima utkano je u naše emocije, stavove. I vrijednosti koje umjetnici opisuju svojim prepoznatljivim živopisnim motivima nadahnutim remek-djelima  velikana slikarstva.

FREYWILLE Spring narukvica je jedan od onih komada  nakita u koji ćete se lako zaljubiti i od kojeg ćete se teško odvajati. Odlično se uklapa uz sve odjevne kombinacije, a njezin ovalni oblik dozvoljava da se poigrate te uz nju kombinirate svoje druge najdraže narukvice ili sat.

Modne fotografije s FREYWILLE Spring narukvicama kreirali su Sanja Jagatić kojoj idu zasluge za fotografiju i kreativno vodstvo, Sanja Agić potpisuje make up, a frizuru Evelin Benković za Frizerski studio Evelin. U ulozi modela je divna Tia Marcius, Talia model.

Više informacija o FREYWILLE nakitu pronađite u njihovom Online butiku na http://shop.freywille.com/hr/  ili posjetite FREYWILLE butik u Zagrebu, Preradovićeva 2.

Svi ljubitelji profinjenog stila mogu pogledati novu kolekciju Högl

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)